Sikkerhet og innovasjon
Intelli-Lux Matrix LED

Se og bli sett. Som første bil i sin klasse er den utstyrt med Intelli-Lux LED® Matrix-frontlykter1, som gir like god sikt som fjernlys uten å blende medtrafikantene. Veien lyses  optimalt opp - i alle situasjoner.    

 

1Ekstrautstyr.

 
Adaptiv fartsholder

Med adaptiv fartsholder1 får du en stressfri kjøreopplevelse. Den akselerer og bremser ned automatisk og sørger for å holde trygg avstand til bilen foran til enhver tid.

 

1Ekstrautstyr.

 
Aktiv filholder

Aktiv filholder1 bringer deg et skritt nærmere en selvkjørende bil og gjør tilværelsen tryggere og mer behagelig ved langkjøring på motorvei. Systemet benytter seg av et kamera øverst i frontruten og flere sensorer plassert rundt om på bilen. Den smarte løsningen hjelper deg å styre og holde stø kurs innenfor filoppmerkingen. Dermed blir du mindre sliten på langturer.2    

 

1Ekstrautstyr. 

2Hold alltid hendene på rattet når du kjører.

 
Digitalt instrumentpanel

Det intuitive og brukervennlige infotainmentsystemet er lett å betjene uten å miste konsentrasjonen om veien. Med det heldigitale instrumentpanelet1 har du alt du trenger å vite om hastighet, navigasjon og mye mer akkurat hvor du trenger det -  rett foran øynene.    

 

1Ekstrautstyr.

 
Ryggekamera med 180° panoramavinkel

Nå har det blitt tryggere og enklere å rygge, særlig i byen og på små og trange parkeringsplasser. Ryggekameraet med panoramavinkel1 gir deg 180-graders overblikk i fugleperspektiv over bakpartiet på Corsa og det som måtte befinne seg i umiddelbar nærhet. Du trenger aldri mer grue deg til å rygge!    

 

1Standardutstyr på Business Elegance.

 
Avansert parkeringsassistent
Enklere parkering. Avansert parkeringsassistent-(APA)1, 2-funksjonalitet oppdager parkeringsplasser og styrer rattet. Du må kontollere gass og brems. Kan parkering bli mer komfortabelt? 

1 Ekstrautstyr

2 Opels førerassistentsystemer er ment å støtte sjåføren innenfor de begrensninger som er iboende i systemet. Sjåføren er fortsatt ansvarlig for kjøreoppgaven.