Nettbaserte løsninger
Navigasjon
Neste stoppested er bare et trykk unna. Multimedia Navi med 7-tommers skjerm er standardutstyr på Business Elegance, og Multimedia Navi Pro med 10-tommers skjerm er tilleggsutstyr. Tenk stort og reis hvor du vil. 
Infotainment
Full frihet. Berøringsskjerm, Apple CarPlay™1,3  og Android Auto™2,3    Infotainmentsystemene4  i Opel Corsa-e gir full frihet til å kommunisere med omverdenen og la deg underholde underveis. Talestyringsfunksjoner og musikkstreaming via Bluetooth®5  er bare noen av de tilgjengelige funksjonene. 
1 Apple CarPlay and Apple Siri er registrerte varemerker for Apple Inc. i USA og andre land.
2 Android Auto er et registrert varemerke for Google Inc.
3 Kompatibilitet og tilgjengelige funksjoner avhenger av type enhet og operativsystemversjon. Gå til www.apple.com eller www.android.com eller kontakt nærmeste Opel-forhandler hvis du vil vite hva din enhet er kompatibel med.
4 Ekstrautstyr.
5 Bluetooth® er et registrert varemerke for Bluetooth SIG inc.
Trådløs lading

Lad smarttelefonen trådløst1. Bare legg smarttelefonen i holderen som du pleier, for å holde forbindelsen med venner og bekjente underveis. 

 

1 Ekstrautstyr. Kan kreve ekstra tilbehør til mobiltelefonen.

 
OpelConnect-tjenester1
Vi tilbyr en rekke smarte nettbaserte tjenester som gjør kjøreturen tryggere og enklere – også når du kjører elektrisk. 
  • Trygghet: Nødanrop, veihjelp og informasjon om bilens tilstand.
  • Komfort: Våre tilleggstjenester for elbiler: Fjernstyringsfunksjoner, for eksempel sjekke batteriladenivå, programmere klimaanlegg, styre lading og kjøretips.
  • Smart kjøring: Behagelig og avslappet kjøring med nettbasert navigasjon og rute- og kjøreinformasjon.

 

1 Tilgangen til Opel Connect-tjenestene varierer fra land til land og fra bil til bil. Tjenestene kan kreve abonnement/betaling og forutsetter mobildekning og tilgang til mobilnett.