Skip To Content
Oversikt

Corsa-e

Fra kr 324 900

Europas beste bilkjøp er elektrisk: Corsa gir deg mest verdi for pengene

100% elektrisk

VINTERKAMPANJE

Serviceavtale inkludert i prisen på nye Opel personbiler og varebiler. 

 

*3 år / 45 000 km avhengig av hva som inntreffer først. Kampanjen gjelder til 30.04.2023. Gjelder ikke kunder med egne avtaler.

Opel Corsa-e presseomtaler

Lang rekkevidde, lav pris og morsom å kjøre. hva mer kan man egentlig be om?
«Men kombinasjonen av å være prispresser, ha et snasent design, god rekkevidde, enkelte praktiske løsninger - og fravær av virkelig irritasjon, gjør Corsa-e til en bil som fremstår forbausende fornuftig og som flere bør vurdere.»
Nettavisen.no, 16.08.2020 
Les hele artikkelen her
Corsa-e er ikke bare en elbil, den har tatt småbilsjarmen tilbake. her er første ordentlige test på norsk jord

«Mer gjennomsnittlig enn best på plass, tech-følelse og pris (den er relativt kostbar med alt utstyr). Men den elektriske biten er glimrende, både hva gjelder forbruk og rekkevidde, ladeegenskaper og i kjøring. At den er så enkel å bruke, og har så høy komfort, er andre høydepunkter..»

bilogmotorbloggen.no 23.07.2020

 
Les hele artikkelen her

100% elektrisk

Opptil 359 km rekkevidde

Corsa-e kan gi deg en god rekkevidde på opptil 359 km1 uten å måtte lade. Med noen få triks som hastighet, personlig kjørestil og oppvarming er det enkelt å få maksimalt ut av rekkevidden til Corsa-e.

 

1 Energiforbruk for Corsa-e (WLTP kombinert) 16,5 kWt/100 km; CO2 utslipp 0 g/km; Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhånds­temperering. Ladetiden avhenger spesielt av strømmen til laderen ombord på kjøretøyet, ladekabelen og typen og kraften til ladestasjonen som brukes. Kontakt forhandleren din for mer informasjon

 
Les mer om hvordan du får mest ut av rekkevidden
Lades opp 80% på 30 minutter. 

Raskt og enkelt: Lad Corsa-e batteriet opp til 80% på 30 minutter1

 

1Teoretisk verdi, beregnet basert på opptil 359 km WLTP-rekkevidde. På hurtiglader (100kw). Reflekterer lading fra tom. Ladetiden kan variere avhengig av ladestasjonens type og kraft, utetemperaturen på ladepunktet og batteritemperaturen.

 
Praktisk elbilguide
For at det skal være enkelt for deg å ha elbil, har vi laget en liten guide som gir deg svar på noe av det viktigste du trenger å vite. Sjekk hvorfor det kan lønne seg å kjøre elektrisk.
 
Les mer

Sjekk den daglige rekkevidden til din Corsa-e

Modellen som er nevnt samsvarer med WLTP-testprosedyren, på grunnlag av hvilken nye kjøretøy er typegodkjent fra 1. september 2018. De kan variere avhengig av faktiske bruksbetingelser og av forskjellige faktorer som: hastighet, temperatur i bilen, kjørestil og utetemperatur. Ladetiden avhenger spesielt av strømmen til laderen ombord på kjøretøyet, ladekabelen og typen og kraften til ladestasjonen som brukes. Disse verdiene formidles for rent veiledende formål og har derfor ingen generell verdi. Kontakt forhandleren din for mer informasjon.

Modeller

Corsa-e Edition

Fullelektrisk

 • Elektronisk klimaanlegg 
 • Oppvarmet skinnratt 
 • Nøkkelløs start 
 • Førerassistentpakke med bl.a. filholderassistent og nødbrems 
 • Sikt- og lyspakke med bl.a. regnsensor og automatisk nedblendbart innerspeil

Corsa-e Business Elegance

Fullelektrisk

 • 16-tommers lettmetallfelger og mørke ruter 
 • Komfortseter foran 
 • Elektriske vinduer foran og bak 
 • Parkeringssensorer foran og bak og 180° Panorama ryggekamera 
 • Elektrisk innfellbare og oppvarmede sidespeil 
 • Blindsonsvarsling 
 • Multimedia Navigasjon og mobiltelefon-speiling med Apple CarPlay™ og Android Auto™ 
 • (Mulighet for Adaptiv Cruise Control, sort takfarge, Intelli-Lux LED® Matrix frontlys m.m.)

Klasseledende egenskaper utmerket støtte

Perfekt integrert batteri
Batteriet til Corsa-e sitter under for- og baksetene. Dette sikrer ikke bare en maksimal bagasjerom, den støtter også et lavt tyngdepunkt for god kjøredynamikk. 
Sporty ytelse
Når det gjelder kjøremoro, spiller den Corsa-e i første rekke: 0-100 km/t på 8,1 sekunder uten giring og med øyeblikkelig dreiemoment. En helt ny form for kjøreglede. 
Minumum lyd, maksimum kraft
Støy er også forurensning. Det gir desto større grunn til å glede seg over den nye og støyfrie Corsa-e. Den stillegående elmotoren bidrar aktivt til å redusere støyforurensningen samtidig som den gir deg en mer avslappende kjøreopplevelse.  

Vil du se enda mer?

Egenskapene til Corsa
Oppdag de forskjellige egenskapene Corsa har å tilby. 
Oppdag nå
100% elektrisk
Fra lading til planlegging av turen - Opel Services for elektriske biler  
Oppdag nå
Ekstrautstyr
Oppdag nå

Forpliktet til deg

Nyt trygghet som eier av el- eller hybridbil fra Opel med våre seks forpliktelser-pakker. Fra 24/7 veihjelp og gratis programvareoppdateringer for levetid til vår 8-årige/160 000 km batterigaranti og vennlige eksperter som svarer deg på spørsmålene dine.