Funksjoner og egenskaper

ØK FORVENTNINGENE DINE.

Det er nye Corsa-e

DESIGN.

UTVENDIG
Nye Opel Corsa-e viser tydelig hva tysk ingeniørkunst står for av presisjon og design. Den har fått et dynamisk frontparti, en iøynefallende profil og et bakparti som skiller seg ut i mengden. Nye Corsa er tiltalende fra alle vinkler. 
INTERIØR
Innvendig vil du bli slått av det presise håndverket, de elegante detaljene og den høye materialkvaliteten. Det sportslige instrumentpanelet er en langt større bil verdig og gir lyst til å legge ut på veien med det samme. 
FELGER

Hvis størrelse betyr noe, så er 16" eller 17" alminiumsfelger1 godt valg. Vil du legge til fargekontrast? De eksklusive 17" "lettmetallfelgene i sort / sølv gir ikke bare en vakker kontrast, men er også lette og aerodynamiske - og øker dermed effektiviteten.

 

1 Ekstrautstyr. 

 
VELG TAKFARGE

Hva er din stil? Med det elegante fargede taket1 kan du supplere den foretrukne lakkfargen din med svart eller hvitt. Eventuelt kan du velge panorama soltaket1 hvis du ønsker deg et enda lysere og luftigere interiør.

 

1Ekstrautstyr.

 

 

INNOVASJONER.

INTELLILUX LED® MATRIX

Se og bli sett. Som første bil i sin klasse er den utstyrt med IntelliLux LED® Matrix-frontlykter1, som gir like god sikt som fjernlys uten å blende medtrafikantene. Veien lyses  optimalt opp - i alle situasjoner.

 

1Ekstrautstyr.

 
ADAPTIV FARTSHOLDER

Med adaptiv fartsholder1 får du en stressfri kjøreopplevelse. Den akselerer og bremser ned automatisk og sørger for å holde trygg avstand til bilen foran til enhver tid.

 

1 Ekstrautstyr.

 
AKTIV FILHOLDER

Aktiv filholder1 bringer deg et skritt nærmere en selvkjørende bil og gjør tilværelsen tryggere og mer behagelig ved langkjøring på motorvei. Systemet benytter seg av et kamera øverst i frontruten og flere sensorer plassert rundt om på bilen. Den smarte løsningen hjelper deg å styre og holde stø kurs innenfor filoppmerkingen. Dermed blir du mindre sliten på langturer.2

 

1Ekstrautstyr.

2Hold alltid hendene på rattet når du kjører.

 
DIGITALT INSTRUMENTPANEL

Det intuitive og brukervennlige infotainmentsystemet er lett å betjene uten å miste konsentrasjonen om veien. Med det heldigitale instrumentpanelet1 har du alt du trenger å vite om hastighet, navigasjon og mye mer akkurat hvor du trenger det -  rett foran øynene.

 

1Ekstrautstyr.

 
RYGGEKAMERA MED 180° PANORAMAVINKEL

Nå har det blitt tryggere og enklere å rygge, særlig i byen og på små og trange parkeringsplasser. Ryggekameraet med panoramavinkel1 gir deg 180-graders overblikk i fugleperspektiv over bakpartiet på Corsa og det som måtte befinne seg i umiddelbar nærhet. Du trenger aldri mer grue deg til å rygge!

 

1Ekstrautstyr.

 
AVANSERT PARKERINGSASSISTENT

Få hjelp til parkeringen! Det avanserte parkeringsassistentsystemet1 finner fram til ledige parkeringsplasser og styrer bilen inn på plassen. Alt du trenger å gjøre, er å styre gass- og bremsepedalen. Det kaller vi stressfri parkering!

 

1Ekstrautstyr.

 

TOPP KOMFORT.

OPPVARMEDE SETER OG SKINNRATT

Oppvarmede seter1 for deg og din sidekamerat, mens det oppvarmede rattet1 sørger for varme hender. Når du først har satt deg, vil du ikke reise deg opp igjen.

 

1Ekstrautstyr

 
SKINNSETER1

Nyt førsteklasses komfort med Corsa-e skinnseter, justerbar for sjåføren og passasjeren. Passasjersetet tilbyr ISOFIX-montering som lar deg enkelt klikke barnesetet på plass.

 

1Ekstrautstyr.

 
BAGASJEROM
Mye bagasje? 267 liter bagasjeromskapasitet betyr at du kan få plass til alt. Enda mer baggasje? Legg ned baksetene og maksimer bagasjeplassen. 

TILKOBLING.

NAVIGASJON
Neste stoppested er bare et trykk unna. Velg mellom Multimedia Navi Pro med 10-tommers skjermog Multimedia Navi med 7-tommers skjerm1 . Tenk stort og reis hvor du vil.

1  Ekstrautstyr. 
INFOTAINMENT

Full frihet. Berøringsskjerm, Apple CarPlay™1,3  og Android Auto™2,3  

Infotainmentsystemene4  i nye Opel Corsa-e gir full frihet til å kommunisere med omverdenen og la deg underholde underveis. Talestyringsfunksjoner og musikkstreaming via Bluetooth®5  er bare noen av de tilgjengelige funksjonene.

 
1 Apple CarPlay and Apple Siri er registrerte varemerker for Apple Inc. i USA og andre land.
2 Android Auto er et registrert varemerke for Google Inc.
3 Kompatibilitet og tilgjengelige funksjoner avhenger av type enhet og operativsystemversjon. Gå til www.apple.com eller www.android.com eller kontakt nærmeste Opel-forhandler hvis du vil vite hva din enhet er kompatibel med.
4 Ekstrautstyr.
5 Bluetooth® er et registrert varemerke for Bluetooth SIG inc.
TRÅDLØS LADING
Lad smarttelefonen trådløst1 . Bare legg smarttelefonen i holderen som du pleier, for å holde forbindelsen med venner og bekjente underveis.

1 Ekstrautstyr. Kan kreve ekstra tilbehør til mobiltelefonen. 
OPEL CONNECT

Også du som velger elbil, skal kunne kommunisere med omverdenen og være trygg på at sikkerheten er ivaretatt underveis.

 

  • Full trygghet: Føl deg trygg med funksjoner for nødanrop, veihjelp og statusinformasjon om bilen.
 
  • Praktiske funksjoner: Betjen bilen eksternt via mobiltelefonen, for eksempel for å låse dørene opp og igjen. Vi har også utviklet en rekke elbiltjenester: Ekstern sjekk av batteristrøm og start av klimaanlegg, ladestyring og veiledning i elbilkjøring – vi holder hjulene i gang!
  • Smart kjøring: Få en behagelig og avslappet kjøretur med våre funksjoner for navigering1 og planlegging av reiserute.  

 

1OpelConnect-tjenester med forventet lansering høsten 2019. Tjenestene kan forutsette abonnement/betaling og avhenger av lokal mobildekning og tilgjengelighet. Mer info kommer.

MORSOM KJØRING.

SPORTY YTELSE
Når det gjelder kjøremoro, spiller den nye Corsa-e i første rekke: 0-100 km/t på 8,1 sekunder uten giring og med øyeblikkelig dreiemoment. En helt ny form for kjøreglede. 
MINUMUM LYD, MAKSIMUM KRAFT
Støy er også forurensning. Det gir desto større grunn til å glede seg over den nye og støyfrie Corsa-e. Den stillegående elmotoren bidrar aktivt til å redusere støyforurensningen samtidig som den gir deg en mer avslappende kjøreopplevelse.  
PERFEKT INTEGRERT BATTERI
Batteriet til Corsa-e sitter under for- og baksetene. Dette sikrer ikke bare en maksimal bagasjerom, den støtter også et lavt tyngdepunkt for god kjøredynamikk. 

OPEL+ ACCESSORIES.

Meeting your individual needs.

Express yourself with original Opel+ accessories and make the most out of your Corsa-e. Designed and tested for your Opel.

PIcture may differ from product on sale.

WHAT`S NEXT?