Skip To Content
Funksjoner og egenskaper

Øk forventningene dine

Det er Corsa-e

Design

Utvendig
Opel Corsa-e viser tydelig hva tysk ingeniørkunst står for av presisjon og design. Den har fått et dynamisk frontparti, en iøynefallende profil og et bakparti som skiller seg ut i mengden. Corsa er tiltalende fra alle vinkler. 
Interiør
Innvendig vil du bli slått av det presise håndverket, de elegante detaljene og den høye materialkvaliteten. Det sportslige instrumentpanelet er en langt større bil verdig og gir lyst til å legge ut på veien med det samme. 
Velg takfarge

Hva er din stil? Med det elegante fargede taket1 kan du supplere den foretrukne lakkfargen din med svart eller hvitt. Eventuelt kan du velge panorama soltaket1 hvis du ønsker deg et enda lysere og luftigere interiør.

 

1Ekstrautstyr.

 

 

Innovasjoner

Intelli-Lux LED®  matrix

Se og bli sett. Som første bil i sin klasse er den utstyrt med Intelli-Lux LED® Matrix-frontlykter1, som gir like god sikt som fjernlys uten å blende medtrafikantene. Veien lyses  optimalt opp - i alle situasjoner.

 

1Ekstrautstyr.

 
Adaptiv fartsholder

Med adaptiv fartsholder1 får du en stressfri kjøreopplevelse. Den akselerer og bremser ned automatisk og sørger for å holde trygg avstand til bilen foran til enhver tid.

 

1 Ekstrautstyr.

 
Aktiv filholder

Aktiv filholder1 bringer deg et skritt nærmere en selvkjørende bil og gjør tilværelsen tryggere og mer behagelig ved langkjøring på motorvei. Systemet benytter seg av et kamera øverst i frontruten og flere sensorer plassert rundt om på bilen. Den smarte løsningen hjelper deg å styre og holde stø kurs innenfor filoppmerkingen. Dermed blir du mindre sliten på langturer.2

 

1Ekstrautstyr.

2Hold alltid hendene på rattet når du kjører.

 
Digitalt instrumentpanel

Det intuitive og brukervennlige infotainmentsystemet er lett å betjene uten å miste konsentrasjonen om veien. Med det heldigitale instrumentpanelet1 har du alt du trenger å vite om hastighet, navigasjon og mye mer akkurat hvor du trenger det -  rett foran øynene.

 

1Ekstrautstyr.

 
Ryggekamera med 180° panoramavinkel

Nå har det blitt tryggere og enklere å rygge, særlig i byen og på små og trange parkeringsplasser. Ryggekameraet med panoramavinkel1 gir deg 180-graders overblikk i fugleperspektiv over bakpartiet på Corsa og det som måtte befinne seg i umiddelbar nærhet. Du trenger aldri mer grue deg til å rygge!

 

1Standardutstyr på Business Elegance.

 

Topp komfort

Oppvarmede seter og skinnratt

Oppvarmede seter1 for deg og din sidekamerat, mens det oppvarmede rattet1 sørger for varme hender. Når du først har satt deg, vil du ikke reise deg opp igjen.

 

1Standardutstyr i Norge.

 
Bagasjerom
Mye bagasje? 267 liter bagasjeromskapasitet betyr at du kan få plass til alt. Enda mer baggasje? Legg ned baksetene og maksimer bagasjeplassen. 

Tilkobling

Navigasjon
Neste stoppested er bare et trykk unna. Multimedia Navi med 7-tommers skjerm er standardutstyr på Business Elegance, og Multimedia Navi Pro med 10-tommers skjerm er tilleggsutstyr. Tenk stort og reis hvor du vil.
 
Infotainment

Full frihet. Berøringsskjerm, Apple CarPlay™1,3  og Android Auto™2,3  

Infotainmentsystemene4  i Opel Corsa-e gir full frihet til å kommunisere med omverdenen og la deg underholde underveis. Talestyringsfunksjoner og musikkstreaming via Bluetooth®5  er bare noen av de tilgjengelige funksjonene.

 
1 Apple CarPlay and Apple Siri er registrerte varemerker for Apple Inc. i USA og andre land.
2 Android Auto er et registrert varemerke for Google Inc.
3 Kompatibilitet og tilgjengelige funksjoner avhenger av type enhet og operativsystemversjon. Gå til www.apple.com eller www.android.com eller kontakt nærmeste Opel-forhandler hvis du vil vite hva din enhet er kompatibel med.
4 Ekstrautstyr.
5 Bluetooth® er et registrert varemerke for Bluetooth SIG inc.
Trådløs lading
Lad smarttelefonen trådløst1. Bare legg smarttelefonen i holderen som du pleier, for å holde forbindelsen med venner og bekjente underveis.

1  Ekstrautstyr. Kan kreve ekstra tilbehør til mobiltelefonen. 
Opel Connect
Også du som velger elbil, skal kunne kommunisere med omverdenen og være trygg på at sikkerheten er ivaretatt underveis. 
  • Trygghet: Nødanrop, veihjelp og informasjon om bilens tilstand.
  • Komfort: Våre tilleggstjenester for elbiler: Fjernstyringsfunksjoner, for eksempel sjekke batteriladenivå, programmere klimaanlegg, styre lading og kjøretips.
  • Smart kjøring: Behagelig og avslappet kjøring med nettbasert navigasjon og rute- og kjøreinformasjon. 
 

1 Tilgangen til Opel Connect-tjenestene varierer fra land til land og fra bil til bil. Tjenestene kan kreve abonnement/betaling og forutsetter mobildekning og tilgang til mobilnett. 

Hva vil du gjøre nå?