Contents inside this Tab Collection are only authorable inside of this page.

The 'Tab' component contains necessary configuration for each tab on this page, you must add this component first for a tab that you want available to a Tabbed Navigation component.

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID design
Title DESIGN
Pretext
Icon to Display
UTVENDIG
Nye Opel Corsa-e viser tydelig hva tysk ingeniørkunst står for av presisjon og design. Den har fått et dynamisk frontparti, en iøynefallende profil og et bakparti som skiller seg ut i mengden. Nye Corsa er tiltalende fra alle vinkler. 
INTERIØR
Innvendig vil du bli slått av det presise håndverket, de elegante detaljene og den høye materialkvaliteten. Det sportslige instrumentpanelet er en langt større bil verdig og gir lyst til å legge ut på veien med det samme.
 
FELGER
Hvis du er opptatt av størrelse, er kanskje de lekre lettmetallfelgene 1 på 16 eller 17 tommer noe for deg. Glad i kontrastfarger? Da kan vi anbefale de eksklusive tofargede 17-tommers lettmetallfelgene 1 . Uansett hva du bestemmer deg for, er det et godt valg.

1 Ekstrautstyr.
 
VELG TAKFARGE

Hva er din stil? Med det elegante fargede taket1 kan du supplere den foretrukne lakkfargen din med svart eller hvitt. Eventuelt kan du velge panorama soltaket1 hvis du ønsker deg et enda lysere og luftigere interiør.

 

1Ekstrautstyr.

 

 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID innovasjoner
Title INNOVASJONER
Pretext
Icon to Display
INTELLILUX LED® MATRIX

Se og bli sett. Som første bil i sin klasse er den utstyrt med IntelliLux LED® Matrix-frontlykter1, som gir like god sikt som fjernlys uten å blende medtrafikantene. Veien lyses  optimalt opp - i alle situasjoner.

 

1Ekstrautstyr.

 
ADAPTIV FARTSHOLDER

Med adaptiv fartsholder1 får du en stressfri kjøreopplevelse. Den akselerer og bremser ned automatisk og sørger for å holde trygg avstand til bilen foran til enhver tid.

 

1 Ekstrautstyr.

 
AKTIV FILHOLDER

Aktiv filholder1 bringer deg et skritt nærmere en selvkjørende bil og gjør tilværelsen tryggere og mer behagelig ved langkjøring på motorvei. Systemet benytter seg av et kamera øverst i frontruten og flere sensorer plassert rundt om på bilen. Den smarte løsningen hjelper deg å styre og holde stø kurs innenfor filoppmerkingen. Dermed blir du mindre sliten på langturer.2

 

1Ekstrautstyr.

2Hold alltid hendene på rattet når du kjører.

 
DIGITALT INSTRUMENTPANEL

Det intuitive og brukervennlige infotainmentsystemet er lett å betjene uten å miste konsentrasjonen om veien. Med det heldigitale instrumentpanelet1 har du alt du trenger å vite om hastighet, navigasjon og mye mer akkurat hvor du trenger det -  rett foran øynene.

 

1Ekstrautstyr.

 
RYGGEKAMERA MED 180° PANORAMAVINKEL

Nå har det blitt tryggere og enklere å rygge, særlig i byen og på små og trange parkeringsplasser. Ryggekameraet med panoramavinkel1 gir deg 180-graders overblikk i fugleperspektiv over bakpartiet på Corsa-e og det som måtte befinne seg i umiddelbar nærhet. Du trenger aldri mer grue deg til å rygge!

 

1Ekstrautstyr.

 
AVANSERT PARKERINGSASSISTENT

Få hjelp til parkeringen! Det avanserte parkeringsassistentsystemet1 finner fram til ledige parkeringsplasser og styrer bilen inn på plassen. Alt du trenger å gjøre, er å styre gass- og bremsepedalen. Det kaller vi stressfri parkering!

 

1Ekstrautstyr.

 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID topp-komfort
Title TOPP KOMFORT
Pretext
Icon to Display
OPPVARMEDE SETER OG SKINNRATT
Med tre innstillinger for varme i forsetene og oppvarmet skinnratt blir det behagelig å sette seg inn i bilen, også på vinterstid. Det er nesten så du ikke har lyst til å gå ut av bilen når du er framme. 
BAGASJEROM
Mye bagasje? Med et bagasjerom på 309 liter har du plass til det meste. Trenger du enda mer? Fell ned baksetene for å utnytte bagasjerommet maksimalt. Tiden har kommet for å legge store planer. 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID tilkobling
Title TILKOBLING
Pretext
Icon to Display
NAVIGASJON
Neste stoppested er bare et trykk unna. Velg mellom Multimedia Navi Pro med 10-tommers skjerm 1 og Multimedia Navi med 7-tommers skjerm 1 . Tenk stort og reis hvor du vil.

1 Ekstrautstyr. 
FINN UT MER OM VÅRT INFOTAINMENTSYSTEM
TRÅDLØS LADING
Lad smarttelefonen trådløst 1 . Bare legg smarttelefonen i holderen som du pleier, for å holde forbindelsen med venner og bekjente underveis.

1 Ekstrautstyr. Kan kreve ekstra tilbehør til mobiltelefonen. 
INFOTAINMENT
Full frihet. Berøringsskjerm, Apple CarPlay™ 1,3 og Android Auto™ 2,3 . Infotainmentsystemene 4 i nye Opel Corsa-e gir full frihet til å kommunisere med omverdenen og la deg underholde underveis. Talestyringsfunksjoner og musikkstreaming via Bluetooth® 5 er bare noen av de tilgjengelige funksjonene.

1 Apple CarPlay™ and Apple Siri™ er registrerte varemerker for Apple Inc. i USA og andre land.
2 Android Auto™ er et registrert varemerke for Google Inc.
3 Kompatibilitet og tilgjengelige funksjoner avhenger av type enhet og operativsystemversjon. Gå til www.apple.com eller www.android.com eller kontakt nærmeste Opel-forhandler hvis du vil vite hva din enhet er kompatibel med.
4 Ekstrautstyr.
5 Bluetooth ® er et registrert varemerke for Bluetooth SIG inc.
 
Finn ut mer om vårt infotainmentsystem
ALLTID DER FOR DEG

Også du som velger elbil, skal kunne kommunisere med omverdenen og være trygg på at sikkerheten er ivaretatt underveis.

 

  • Full trygghet: Føl deg trygg med funksjoner for nødanrop, veihjelp og statusinformasjon om bilen.
  • Praktiske funksjoner: Betjen bilen eksternt via mobiltelefonen, for eksempel for å låse dørene opp og igjen. Vi har også utviklet en rekke elbiltjenester: Ekstern sjekk av batteristrøm og start av klimaanlegg, ladestyring og veiledning i elbilkjøring – vi holder hjulene i gang!
  • Smart kjøring: Få en behagelig og avslappet kjøretur med våre funksjoner for navigering1 og planlegging av reiserute.  

 

1OpelConnect-tjenester med forventet lansering høsten 2019. Tjenestene kan forutsette abonnement/betaling og avhenger av lokal mobildekning og tilgjengelighet. Mer info kommer.

 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID elektrisk-kjoring
Title ELEKTRISK KJØRING
Pretext
Icon to Display
330 KM REKKEVIDDE

Hvor vil du dra i dag? Nye Corsa-e har rekkevidde på imponerende 330 km (WLTP) på én lading. Perfekt til hverdagskjøring. Ganske enkelt elektrisk - rett og slett fantastisk.

 

* Oppgitt rekkevidde er foreløpig, og har blitt bestemt i henhold til WLTP testprosedyre (R (EC) nr. 715/2007, R (EU) nr. 2017/1151). EG-typegodkjenning og samsvarssertifikat er ikke tilgjengelig ennå. De foreløpige verdiene kan avvike fra den offisielle endelige typegodkjenningsdata. Ditt daglige batteriforbruk vil variere og er avhengig av ulike faktorer. Spesielt: Personlig kjørestil, veiforhold, utetemperatur, oppvarming / klimaanlegg, forhåndsvarming.

 
LADING

Raskt og enkelt: Batteriet i Corsa-e kan lades til 80 % på bare 30 minutter1. Dra nytte av Opels allsidige ladestrategi som gir stor fleksibilitet både ved daglig jobbkjøring og på lengre turer.

 

1 Teoretisk verdi, kalkulert basert på 330 km WLTP rekkevidde. I en offentlig hurtigladestasjon (100 kW likestrøm). Tilsvarer lading fra flatt batteri. Ladetiden kan variere med type og effekt på ladestasjonen, utetemperaturen på ladestedet og batteritemperaturen.

 
SPORTS- OG REGENERERINGSMODUS
Hva slags kjørestil har du? Med den nye Corsa-e gir vi deg valget: Sportsmodus er morsommere, mens regenereringsmodus gir større rekkevidde. Du bestemmer. 
STØYFRI
Støy er også forurensning. Det gir desto større grunn til å glede seg over den nye og støyfrie Corsa-e. Den stillegående elmotoren bidrar aktivt til å redusere støyforurensningen samtidig som den gir deg en mer avslappende kjøreopplevelse.