Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


SIKKERHET.

Med sine geniale radar- og kamerabaserte systemer som ryggekamera, automatisk nødbremsing og filskiftvarsling, bidrar Ampera-e til å forhindre kollisjoner og til å maksimere sikkerheten din.

Det automatiske nødbremsingssystemet1 (standardutstyr) oppdager ikke kun biler, men også fotgjengere som du kanskje har oversett. Innenfor et hastighetsområde mellom 8 - 80 km/t vil systemet kontinuerlig måle avstanden til potensielle farer. Hvis du nærmer deg for raskt, blir du advart via både lyd- og lyssignal. I tilfeller du ikke reagerer, vil bilen automatisk bremse ned. Holder du en hastighet lavere enn 40 km/t, stopper bilen helt. Med andre ord bidrar systemet til å maksimere sikkerheten din - spesielt i bytrafikken.

Befinner du deg på motorveien, vil flere av sikkerhetssystemene bidra til å forebygge ulykker, også under høyere hastigheter - f.eks filskift- og blindsonevarslingen2

1Fungerer automatisk over 8 km/t og under 80 km/t.  Beregningene for  nedbremsing for å redusere hastigheten av kollisjonen, er som følger: 0-40 KMT (1,0 g), 40 til 80 KPT (0,3 g). Det automatiske nødbremsingssystemet kan overstyres av føreren til enhver tid.

2Systemet er aktivt uansett hastighet, med maks. rekkevidde på ca. 70 m. På kuperte og svingete veier, reduseres det effektive området. Det minste objektet som oppdages er en 125 cc motorsykkel. Den maksimale differensielle hastigheten som kan gjenkjennes med en 3,5 sekunders tidsramme frem til kollisjon, er 72 km/t. For høyere differensielle hastigheter, vil et varsel fortsatt bli utløst, men med en kortere tid frem  til kollisjonen.
LES MER VIS MINDRE

ALT I SIKTE.

Det innovative ryggekameraet1 gjør det både enkelere og sikrere for deg - enten du starter bilen, forlate en parkeringsplass eller rygger.