Min OnStar

HORDAN FORTSETTE Å NYTE ONSTAR-FORDELENE.

Hvis du ikke abonnerer, vil du miste alle dine OnStar 1 , 2 fordeler. Ikke bekymre deg: Å bestille en videreføring av OnStar-tjenestene 3 er enkelt. Du har 2 alternativer:

PRISER

Et årlig abonnement på OnStar kommer til den fordelaktige prisen på kun 1095 NOK (inkl. mva) 4 .

ALTERNATIV 1

Logg inn på OnStar-portalen med ditt brukernavn og passord, og gå til "OnStar-pakker" for å kjøpe OnStar-servicepakken.

 

ALTERNATIV 2

Trykk på den blå serviceknappen i bilen for å snakke med en OnStar-rådgiver. De vil hjelpe deg med å bestille en videreføring av OnStar-tjenestene.

1Hvis du etter prøveperioden ikke kjøper et OnStar-abonnement, vil du ikke lenger kunne benytte OnStar-tjenestene, eller kunne få tilgang til OnStar-funksjonene i myOpel-appen. Selv uten et aktivt OnStar-abonnement, vil du fortsatt motta bildiagnostikk i en månedlig e-post i ett ekstra år, hvis du ikke aktivt melder deg av.

2OnStar-tjenestene krever aktivering, mobilnettverk og tilgjengelig GPS-dekning. Gebyrer vil påløpe etter den kostnadsfrie prøveperioden er over. OnStar-abonnementpakker kan være forskjellig fra de tjenestene som inngår i den kostnadsfrie prøvepakken. Enkelte funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige for bestemte modeller og utstyrnivå. Vilkår og betingelser gjelder.

3Hvis bilen din er innenfor dekningsperioden til Opel Assistanse (veihjelpsprogrammet til Opel), vil OnStar tilby veihjelpassistanse gratis. Hvis bilen din ikke er dekket av Opels veihjelpsprogram, vil leverandøren av bergingstjenesten kunne ta betalt for sine tjenester.

4Ta kontakt med forhandler for mer informasjon om abonnementspriser.

ADMINISTRER DIN ONSTAR-KONTO.

INFOTAINMENT.

UTNYTT DIN TILKOBLEDE BIL!

Er bilen din utstyrt med et av våre fantastiske infotainmentsystemer? Få mest mulig ut av din tilkoblede bil! Lær mer om hvor enkelt det er å dra full nytte av alle de innovative funksjonene i våre "hvordan fungerer" videoer. Klikk på linken under.

HVORDAN FUNGERER NAVI 900 INTELLILINK.

HVORDAN FUNGERER R 4.0  INTELLILINK.

HVORDAN KOBLE TIL ONSTAR.

Opel er ikke ansvarlig for å levere OnStar-tjenester. Disse tjenestene leveres av OnStar Europe Limited, et GM-selskap.