VIKTIG INFORMASJON

1. Alle OnStar-tjenester  vil opphøre den 31. desember 2020. Ingen prøveversjon, betalt abonnement eller tjenester, inkludert beredskapstjenester, vil være tilgjengelige etter den datoen.
2. Alle tjenester som er underlagt mobilnettverksdekning og tilgjengelighet.
3. OnStar-tjenester leveres av, og krever en konto hos OnStar Europe Ltd., [en tredjepartsleverandør]
4. Sjekk www.opelonstar.no for ytterligere informasjon om OnStar-tjenester.
5. Etter den første 12 måneders kostnadsfrie prøveperioden, vil tjenestene tilbys mot en avgift. OnStar-abonnementspakken kan være forskjellig fra tjenestene som inngår i den kostnadfrie prøvepakken.
6. Wi-Fi-tjenester (hvis tilgjengelig) leveres av og krever en ekstra konto hos den nominerte mobiloperatøren. Wi-Fi-prøveperioden har tidsbegrensning og begrenset datatilgang. Avgifter gjelder deretter.
7. OnStar nødhjelpstjenester er ikke eCall-tjenester i henhold til eCall-forskriftene.
8. OnStar fungerer som en kobling til eksisterende beredskapsleverandører. Dessuten kan ikke alle kjøretøy overføre alle data ved eventuell kollisjon.
9. Noen elementer av smarttelefon-appen er kanskje ikke tilgjengelige for alle kjøretøy/ utstyrsnivå, og kan kreve et OnStar-abonnement. Sjekk www.opelonstar.no for mer detaljer og info om servicebegrensninger.
10. OnStar vil lede et profesjonelt assistanseteam til din plassering. Hvis kjøretøyet befinner seg innenfor Opel Assistanse (veihjelpeprogrammet til Opel), vil OnStar ta direkte kontakt med dem, som vil sende hjelp gratis, underlagt vilkårene og betingelsene for Opel Assistanse. Hvis kjøretøyet ditt er utenfor dekningsområdet for Opel Assistanse, kan leverandøren av nedbrytingsgjenoppretting bruke kostnader for den leverte tjenesten.
11. En OnStar-rådgiver kan hjelpe deg med å bestille hotellrom ved hjelp av Booking.com, underlagt Booking.com brukerbetingelsene og personvernerklæringen. Disse betingelsene finner du på hjemmesiden til Booking.com samt de gjeldende vilkårene for hotellet ditt. OnStar hjelper deg å gjøre en bestilling og er ikke ansvarlig for tjenestene som tilbys av Booking.com, eller det aktuelle hotellet. E-postadresse og kredittkort kreves.
12. Kun tilgjengelig for parkeringsplasser som er oppført i Parkopedia.com. Tilgjengeligheten på parkeringsplassen bestemmes ved kontakt med OnStar og kan endres.
 13. Funksjonen "nedlasting av destinasjon" er ikke tilgjengelige for alle kjøretøy/ utstyrsnivå. Et innebygd Opel navigasjonssystem og kartdata er krav for at denne tjenesten skal fungere. Sjekk www.opelonstar.no for flere detaljer og  mer info om servicebegrensninger.