Oversikt & fordeler

Merk

*Alle OnStar-tjenester vil opphøre den 31.desember 2020.

SIKKER
 • Automatisk ulykkesvarsling
 • 24-timers nødtelefontjeneste
 • Assistanse ved stjålet bil
 • Veihjelp
 
TILKOBLET
 • App til smarttelefon
 
IVARETATT
 • Hotellbooking
 • Finn parkering
 • Bildiagnose
 • Nedlasting av destinasjon
 
PERSONVERN
KUNDENE FORTELLER
HVORDAN SKAFFE SEG ONSTAR?

SIKKER

 • Automatisk ulykkesvarsling
 • 24-timers nødtelefontjeneste
 • Assistanse ved stjålet bil
 • Veihjelp

TILKOBLET

 • App til smarttelefon

IVARETATT

 • Hotellbooking
 • Finn parkering
 • Bildiagnose
 • Nedlasting av destinasjon

PERSONVERN

KUNDENE FORTELLER

HVORDAN SKAFFE SEG ONSTAR?

KUNDENE FORTELLER:

ONSTAR-TJENESTER.

Alle OnStar-tjenester vil  opphøre fra den 31. desember 2020.

NØDSITUASJON.

UMIDDELBAR ASSISTANSE.

Føl deg ekstra trygg når du kjører: OnStar er med deg dersom du havner i en ulykke, selv om du ikke er i stand til å ringe etter hjelp.

 

Automatisk ulykkesvarsling: OnStar kan redde livet ditt

 

 • Automatisk ulykkesvarsling: Så snart kollisjonsputen utløses, vil den automatiske ulykkesvarslingen bli aktivert. All relevant data om bilen vil da umiddelbart bli sendt til OnStar-senteret: plassering, kjøreretning, farge på bilen og selv alvorlighetsgraden av ulykken.1
 • Vi snakker med deg: Spesialtrente OnStar-rådgivere vil ringe deg opp i bilen og kommunisere med deg via din handsfree høyttalertelefon - selv om du er i utlandet, vil samtalen være på ditt valgte språk2
 • Hvert sekund teller: Hvert sekund teller: Så snart vi har mottatt all informasjon, og det er klart at du trenger hjelp, vil en OnStar-rådgiver varsle nødetatene umiddelbart.1

 

1OnStar-tjenestene krever aktivering, mobilnett og tilgjengelig GPS-dekning. Gebyrer vil påløpe etter den kostnadsfrie prøveperioden er over. OnStar-abonnementpakker kan være forskjellig fra de tjenestene som inngår i den kostnadsfrie prøvepakken. Vilkår og betingelser gjelder.

2For å svare deg så raskt som mulig, vil du i unntakstilfeller kunne først bli koblet til en engelsktalende rådgiver.

LES MER VIS MINDRE

NØDTELEFONTJENESTE TILGJENGELIG HELE DØGNET.

 Svimmelhet, kvalme, hjertebank: Hvis du, en av dine passasjerer, eller en forbipasserende trenger medisinsk hjelp – er vi der.

 

Nødtelefontjeneste tilgjengelig hele døgnet

 

Du, din passasjer, eller en forbipasserende trenger øyeblikkelig medisinsk hjelp? Bare trykk på SOS-knappen og en OnStar-rådgiver vil hjelpe deg.

 

Din OnStar-rådgiver vil bruke GPS for å oppgi din nøyaktige posisjon til nødetatene, som vil rykke ut så raskt som mulig.1

 

1OnStar-tjenestene krever aktivering, mobilnett og tilgjengelig GPS-dekning. Gebyrer vil påløpe etter den kostnadsfrie prøveperioden er over. OnStar-abonnementpakker kan være forskjellig fra de tjenestene som inngår i den kostnadsfrie prøvepakken. Vilkår og betingelser gjelder.

LES MER VIS MINDRE

ASSISTANSE VED STJÅLET BIL. VI HJELPER MED Å FÅ DEN TILBAKE.

Har bilen din blitt stjålet? Vi vil hjelpe både politiet og bilen din. Vi følger hakk i hel på tyvene ved hjelp av OnStar.

 

Assistanse ved stjålet bil. Vi hjelper med å få den tilbake.

Hvis bilen ikke lenger er der du forlot den –  har den sannsynligvis blitt stjålet. OnStar1 kan hjelpe politiet med å finne bilen.
 
Alt du trenger å gjøre: Melde tyveriet til politiet, og deretter kan din OnStar-rådgiver bistå politiet med å søke etter bilen.

 

 • OnStar lokaliserer din Opel via GPS og kan følge med på hvor den kjører. På den måten vil politiet vite hvor bilen befinner seg.
 • Din OnStar-rådgiver kan permanent deaktivere tenningen på bilen - når motoren er slått av, kan tyven ikke kjøre mer.

 

1OnStar-tjenestene krever aktivering, mobilnett og tilgjengelig GPS-dekning. Gebyrer vil påløpe etter den kostnadsfrie prøveperioden er over. OnStar-abonnementpakker kan være forskjellig fra de tjenestene som inngår i den kostnadsfrie prøvepakken. Enkelte funksjoner er kanskje ikke tilgjengelig på enkelte modeller og utstyrsnivå. Vilkår og betingelser gjelder.

LES MER VIS MINDRE

MOTORSTOPP? ONSTAR!

Du har fått motorstopp på veien midt på natten - og mobiltelefonen din har flatt batteri. Bare trykk på den blå knappen i for å koble til OnStar.

 

Hvis du får motorstopp i et avsidesliggende område eller har dårlig dekning på mobiltelefonen, trykker du på serviceknappen for å snakke med en OnStar-rådgiver.1 Rådgiveren vil registrere dine problemer og hjelpe deg med å skaffe nødvendig hjelp. Dersom bilen din er innenfor dekningsperioden for Opel Assistanse vil OnStar skaffe profesjonell bilberging direkte til din plassering.2

 

1OnStar-tjenestene krever aktivering, mobilnett og tilgjengelig GPS-dekning. Gebyrer vil påløpe etter den kostnadsfrie prøveperioden er over. OnStar-abonnementpakker kan være forskjellig fra de tjenestene som inngår i den kostnadsfrie prøvepakken. Vilkår og betingelser gjelder.

 

2OnStar vil sende bergingsmannskapet detaljert infomasjon om bilen, og oppgi din posisjon. Hvis bilen din er innenfor dekningsperioden til Opel Assistanse (veihjelpsprogrammet til Opel), vil OnStar koble deg opp med denne tjenesten. Opel Assistanse vil da sende gratis hjelp, underlagt vilkårene og betingelsene for Opel Assistanse.  Hvis bilen din ikke er dekket av Opels veihjelpsprogram, vil leverandøren av bergingstjenesten kunne ta betalt for sine tjenester.

LES MER VIS MINDRE

TILKOBLING.

ALT UNDER KONTROLL MED APPEN.

Hvor langt kan jeg kjøre før jeg trenger å fylle på med drivstoff? Er dekktrykket OK? Hvor har jeg parkert bilen min? Alt det finner du ut bare ved å benytte smarttelefonen din.

 

Alt under kontroll med appen

 

Med den banebrytende myOpel-appen for OnStar, får brukervennlighet en helt ny betydning.1
 

 • Ved hjelp av appen kan du enkelt sjekke viktig informasjon om bilens dekktrykk, olje-liv og drivstoffnivå på mobiltelefonen.
 • Du har glemt å låse bilen din? Ikke noe problem! Bare lås og lås opp dørene på bilen din via appen på telefonene din.
 • Dersom du glemte hvor du parkerte bilen din, benytter du enkelt mobilkartet på appen for å finne den igjen.
 • Når du nærmer deg bilen din – blink med lysene og tut med hornet, for å gjøre den enklere å finne.
 • Skriv inn en ønsket destinasjon (adresse) på appen, og send den direkte til det innebygde navigasjonssystemet i din Opel.2

 

For å få alle OnStar-mobiltjenestene, bare last ned og installer myOpel-appen fra Google Play Store for Android-mobiler, eller App Store for Apple iOS-enheter.

 

Hvis du har smarttelefon uten myOpel-appen for OnStar, kan du enkelt bare ringe OnStar. Etter å ha sjekket din sikkerhets-PIN, er OnStar- rådgiveren i stand til å lokalisere bilen og deretter låse/ låse den opp eksternt. Dette fungerer også hvis du har låst deg ute av din egen bil ved en feiltakelse.

 

1myOpel-app-tjenesten krever en aktiv OnStar-konto og tilgjengelig mobilnett. Vilkår og betingelser gjelder. Enkelte tjenester kan være utilgjengelig for enkelte modeller, utstyrsnivåer eller OnStar- pakker. Klikk her for mer informasjon.

2Nedlasting av destinasjon er ikke tilgjengelig for modeller som ikke har et innebygd Opel navigasjonssystem med kartdata.

LES MER VIS MINDRE

PERSONLIG RÅDGIVER.

ENKLERE BLIR DET IKKE.

Endring av planene? For trøtt til å fortsette å kjøre? La din OnStar-rådgiver ta hånd om hotellbookingen og veibeskrivelsen til hotellet. Bare trykk på den blå serviceknappen.

 

Hvem ville ikke ha en personlig assistent? Når du trenger å finne et hotellrom i en fremmed by, hjelper våre OnStar-rådgivere deg med dette1:

 

 • Våre rådgivere kan søke, sammenligne og bestille hotellrom for deg (drevet av booking.com).
 • Alt du trenger å gjøre: Muntlig bekrefte ditt foretrukne rom og oppgi kredittkortopplysningene dine.
 • OnStar-rådgiverne kan til og med laste ned adressen til hotellet å sende det til  det innebygde navigasjonssystemet i bilen din.
 • Trenger du å endre din reservasjon? Ikke noe problem! Bare oppgi reisenummeret og  e-postadressen din til OnStar-rådgiveren, som vil ta seg av resten.

 

1En OnStar-rådgiver kan hjelpe deg med å bestille hotellrom ved hjelp av booking.com. Hvis du bruker denne tjenesten, vil vilkårene for din hotellbestilling og detaljene du oppgir til OnStar-rådgiveren, sendes direkte til booking.com. Disse vil bli underlagt booking.com brukerbetingelser og personvernerklæring, som finner du her, samt de gjeldende vilkårene og betingelsene for ditt hotell. Du vil motta en e-post med bestillingsbekreftelse fra booking.com. Hvis du ikke ønsker at booking.com skal motta din personlige informasjon, bør du ikke bruke denne tjenesten. Vær oppmerksom på at OnStar hjelper deg med å gjøre en bestilling. OnStar er derimot ikke ansvarlig ikke ansvarlig for tjenestene som tilbys av booking.com, eller det aktuelle hotellet. E-postadresse og gyldig kredittkort kreves.

LES MER VIS MINDRE

FINN PARKERING.

Ikke vær redd for å måtte kjøre rundt og rundt etter ledig parkeringsplass! Ved å trykke på en knapp, kan våre rådgivere hjelpe med å finne en parkeringsplass for deg.1

 

Våre OnStar-rådgivere hjelper deg gjerne med å finne en parkeringsplass, og informere deg om tilgjengelighet, åpningstider og parkeringspriser (via Parkopedia) .1 Hvis du ønsker, kan de også sende adressen til parkeringsplassen, direkte til ditt innebygde navigasjonssystem i bilen din.

 

1Via Parkopedia.com. Kun tilgjengelig for parkeringsplasser som er oppført i Parkopedia.com. Tilgjengelighet gjelder kun ved kontakt med OnStar.

LES MER VIS MINDRE

INGEN UBEHAGELIGE OPPLEVELSER.

Du er ikke inne i bilen din - men det er OnStar!
Hvis en varsellampe lyser i dashbordet eller det er andre ting som bare ikke føles riktig, er det bare å spørre OnStar.

 

Ingen ubehagelige overraskelser

 

Med bildiagnosesystemet vet du hva status er til enhver tid.1

 

 • Du kan holde deg oppdatert på tilstanden til bilen din. OnStar kan sende deg en månedlig e-post, som inkluderer data over de viktigste systemene på bilen som bla. oljens levetid, motoren og lufttrykket i dekkene dine. På den måten vil du alltid ha all relevant informasjon lett tilgjengelig.
 • Varsellyset i dashbordet lyser? Bare trykk på serviceknappen og snakk med din OnStar-rådgiver. Ved hjelp av bil-diagnosen vil OnStar-rådgiver kunne avgjøre om det er en skade, hvor alvorlig det er, og om du umiddelbart bør oppsøke et verksted.
 • Du blir faktisk nødt til å oppsøke et verksted? Irriterende, men OnStar gjør det enkelt for deg: Din OnStar-rådgiver sender adressen til det nærmeste Opel-verkstedet rett til ditt innebygde navigasjonssystem i bilen2

 

1OnStar-tjenester krever aktivering, mobilnett og GPS-dekning. Gebyrer vil påløpe etter den kostnadsfrie prøveperioden er over. OnStar-abonnementpakker kan være forskjellig fra de tjenestene som inngår i den kostnadsfrie prøvepakken. Enkelte funksjoner kan være utilgjengelige for noen modeller eller utstyrsnivå. Vilkår og betingelser gjelder.

2Denne tjenesten krever et innebygd Opel navigasjonssystem. Derfor er det enkelte modeller som ikke har denne tjenesten.

LES MER VIS MINDRE

TAR DEG RETT DIT DU SKAL.

Søker du etter en bestemt restaurant eller nærmeste bensinstasjon? Ikke noe problem: Med nedlasting av destinasjon1 vet du at du finner frem.

 

Tar deg rett dit du skal

 

 • Hvor ønsker du å dra? Trykk på serviceknappen og snakk med din OnStar-rådgiver, som vil søke etter adressen til din ønskede destinasjon, og vil sende den direkte til navigasjonssystemet i bilen1. Du trenger bare å lene deg tilbake å begynne å kjøre.
 • Spare tid og nerver: OnStars nedlasting av destinasjoner gjør det enkelt for deg å endre din destinasjon mens du kjører.

 

1Nedlasting av destinasjon er ikke tilgjengelig for alle modeller og utstyrsnivå. Denne tjenesten krever et innebygd Opel navigasjonssystem. OnStar-tjenester krever aktivering, mobilnettverk og GPS-dekning. Gebyrer vil påløpe etter den kostnadsfrie prøveperioden er over. OnStar-abonnementpakker kan være forskjellig fra de tjenestene som inngår i den kostnadsfrie prøvepakken. Vilkår og betingelser gjelder.

LES MER VIS MINDRE

PERSONVERN.

HVORDAN ONSTAR BESKYTTER DITT PRIVATLIV.

Én person alene bestemmer hva OnStar kan og ikke kan gjøre: DU.
 
Ditt privatliv. Ditt valg.
 
Beskytt ditt privatliv - ved å trykke på en knapp. Ingenting er tilgjengelig i OnStar uten ditt samtykke.
 
 • For din egen sikkerhet, lager du en personlig PIN-kode når du oppretter kontoen din. Hvis du ønsker å bruke fjernstyringen for å låse opp dørene eller assistanse ved stjålet bil, vil OnStar-rådgiveren be om at du oppgir PIN-koden.
 • Hvis du holder privat-knappen inne i omtrent fem sekunder, kan du skjule bilens posisjon til enhver tid. Hvis du ombestemmer deg, trykker du på privat-knappen i fem sekunder igjen for å avsløre posisjonen din. Det eneste unntaket hvor OnStar overstyrer dette er i en reell nødsituasjon.1
 • Ditt personvern er viktig for oss: Vi vil aldri videreformidle dine personopplysninger uten ditt samtykke. Din informasjon vil kun deles med OnStar og GM Holdings LLC (USA), dets tilknyttede selskaper (f.eks Opel Automobile GmbH) og din valgte forhandler, samt selskaper som er involvert i å gi eller utføre OnStar-tjenester. I tillegg vil dine opplysninger kunne bli delt med andre selskaper, men kun hvis du forespør det.

 

1Dette gjelder nødsituasjoner som; ulykke, kollisjon eller hvis bilen er stjålet.

LES MER VIS MINDRE

Viktig informasjon om OnStar-tjenestene

Les mer

HVORDAN BENYTTE ONSTAR

Alle OnStar-tjenester vil ikke lengre være tilgjengelig fra og med 31. desember, 2020. Ingen prøve- eller betalingsabonnement vil være tilgjengelige etter denne datoen. Alle tjenester er avhengig av nettverksdekning og tilgjengelighet. OnStar-tjenester leveres av, og krever en konto hos OnStar Europe Ltd. Les her for ytterligere informasjon om OnStar-tjenestene. Opel er ikke ansvarlig for OnStar-tjenestene, som leveres av OnStar Europe Limited, en GM virksomhet.