Sikkerhet og innovasjon
Sikkerhetsutstyr og kollisjonsputer
Zafira-e Life har frontkollisjonsputer foran og sidekollisjonsputer eller kollisjonsgardiner på alle de tre seteradene  
Xenon (hovedlys)

Xenon (hovedlys)1 med LED-kjørelys1 er en flott designdetalj og gir ekstra god sikt på veien, uansett lysforhold.    

 

1 Ekstrautstyr eller standard, avhengende av versjon.

 
Isofix
Alle setene på andre og tredje seterad i Zafira-e Life kan utstyres med ISOFIX-fester, slik at du enkelt kan montere inntil seks barneseter. 
Ryggekamera

Med et ryggekamera1 som viser et 180-graders panoramabilde av området bak bilen på en 7-tommers berøringsskjerm1, er det ingen grunn til å la seg stresse av parkering og rygging.    

 

1 Ekstrautstyr eller standard, avhengende av versjon.

 
Head-Up Display

Zafira-e Life er en av svært få biler i dette segmentet som er utstyrt med head-up-display1. Viktig informasjon, blant annet hastighet og avstand, projiseres på frontruten, midt i førerens synsfelt.    

 

1 Ekstrautstyr eller standard, avhengende av versjon.

 
Sikkerhetssystemer
Blindsonevarsleren1 registrerer kjøretøyer i blindsonen ved hjelp av sensorer og varsler deg med et visuelt signal i sidespeilet for å forhindre forbikjøringsulykker. 

Frontkollisjonsvarslingen1 overvåker området foran bilen og varsler om fare for kollisjon med kjøretøyer eller fotgjengere.    

 

1 Ekstrautstyr.

Førerassistenter
Filskiftevarsleren1 varsler deg med lydsignaler og symboler på instrumentpanelet hvis bilen er på vei ut av filen. Dette er bare ett av en rekke førerassistentsystemer som gjør kjøringen enklere. 

Tretthetsvarslingen1 analyserer kjøremønsteret ditt ved hjelp av frontkameraet og rattet og varsler deg når det er på tide med en liten pause.

 

1 Ekstrautstyr.

Automatisk fjernlysassistent

Zafira-e Life har automatisk fjernlysassistent1 som skifter automatisk mellom fjern- og nærlys for å unngå å blende medtrafikanter.    

 

1 Ekstrautstyr eller standard, avhengende av versjon.