Høydepunkter
Kostnadseffektiv flerbruksbil

Flerbruksbil med nullutslipp.

Zafira-e Life er en førsteklasses flerbruksbil med kostnadseffektiv helelektrisk drift. Den byr på utslippsfri kjøring og fleksible og praktiske funksjoner i særklasse. Zafira-e Life kombinerer høy komfort og gunstige driftskostnader og leveres i to ulike lengder og to batteristørrelser for rekkevidde opptil 330 km.1

 

Et komplett utvalg avanserte førerassistansesystemer sørger for sikkerheten. Her finner du blant annet aktiv filholderassistent, tretthetsvarsling, head-up-display2 og 180-graders ryggekamera2 og Xenon-hovedlykter.2

 

1Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhånds-temperering.

2Standard eller ekstrautstyr, avhengende av versjon.

 
Kompromissløs fleksibilitet

Skreddersydd til dine behov.

Helelektriske Zafira-e Life byr på fleksible løsninger, og med to ulike lengder fra  4,95 meter til romslige 5,30 meter kan du velge nøyaktig den størrelsen som passer dine behov.

 

Med plass til opptil ni seter kan Zafira-e Life raskt tilpasses virksomhetens behov og hver enkelt jobb. Andre og tredje seterad kan skyves1 for- eller bakover for å få ekstra beinplass.

 

1Avhengende av versjon.

 
Informasjonsoversikt

Alltid beredt.

Instrumentpanelet i Zafira-e Life gir en ryddig, intuitiv og oppdatert grafisk oversikt over strømforbruk, rekkevidde og lading, slik at du enkelt kan planlegge alle dagens kjøreturer.

 
Godt egnet for motorveien

Det lille ekstra.

Med mulighet til å velge batteri med rekkevidde på opptil 230 eller 330 kilometer gir utslippsfrie Zafira-e Life deg fleksibiliteten du trenger – om du bare skal noen få kvartaler eller skal ut på langtur.

 

Førerplassen er designet med fokus på komfort og har forbedret førerinformasjonsdisplay, massasjefunksjon i setet1 og førsteklasses ergonomi. Førerne vil sette pris på smidigheten, dynamikken og elektromotorens umiddelbare dreiemoment – og selvfølgelig den behagelige og trygge kjøreopplevelsen som kjennetegner Opel.

 

1 Gjelder Elegance.

 
Slik får du lengst mulig rekkevidde
Komfort

Luksus på hjul i elektrisk utgave.

Passasjerene vil raskt finne seg til rette i den romslige kupeen til Zafira-e Life, der de kan jobbe eller slappe av i førsteklasses komfort. Den fleksible seteløsningen med plass til opptil ni personer pluss bagasje dekker alle behov. Zafira-e Life er utstyrt Multimedia Navi1 med 7-tommers skjerm, infotainment, tilkoblingsmuligheter og navigasjonstjenester i sanntid2.  Med Apple CarPlay™1, 2 får fører og passasjerer enkelt tilgang til musikk og annet innhold de har på smarttelefonen.

 

1 Standard eller ekstrautstyr avhengende av versjon.
2 Kompatibilitet og tilgjengelige funksjoner kan variere avhengig av enhet og operativsystemversjon. Apple CarPlay™ er et registrert varemerke for Apple Inc. i USA og andre land. Android Auto™ er et varemerke for Google Inc.