Skip To Content
Oversikt

Grandland GSe (kun som lagerbil)

Fra kr 689 900
Opel Grandland GSe skiller seg ut på veien, men er samtidig helt klart en Opel. Opel Grandland GSe løfter kjøreopplevelsen til nye høyder med sportslige ytelser, smidige kjøreegenskaper, eksklusiv design og lave utslipp.
Mulighet for å konfigurere kommer på et senere tidspunkt.

300  hk
Firehjulsdrift
1.3 l/100km
Drivstofforbruk1
6.1 sek
0 - 100 km/t

Personlig tilpasning

Bygg din Opel Grandland GSe.Se kupéen


Check the daily electric range of your Grandland GSe Plug-in Hybrid

Høydepunkter

300 hk hybrid 

Opel Grandland GSe med ladbar hybriddrift og firehjulsdrift leverer imponerende 300 hk (221 kW) og byr på rask akselerasjon, umiddelbart dreiemoment og dynamiske kjøreopplevelser.
Ytelse

Et nytt nivå

Opel Grandland GSe har sportslige og kraftfulle ytelser i toppsjiktet. Støtdempere med FSD-teknologi (Frequency Selective Damping) og nye fjærer gir optimale kjøreegenskaper i svinger og forbedret stabilitet. Sammen med responsiv styring og stivere sportsunderstell gir det unike kjøreopplevelser i Opel Grandland GSe.

Teknologi

Forbedret kjøreopplevelse
Opel Grandland GSe er utstyrt med smart teknologi som gir en enda bedre kjøreopplevelse.

Design

Sportslig stil
Opel Grandland GSe har oppgradert design både utvendig og innvendig, med blant annet 19-tommers diamantslipte lettmetallfelger, sidespeil og tak i karbonsort og GSe-emblem på bakluken. Den stilrene kupeen har en eksklusiv atmosfære og sørger for at hver kjøretur blir en behagelig opplevelse.