Funksjoner og egenskaper

ØK FORVENTNINGENE DINE.

Corsa.

DESIGN.

SPORTY OG ATLETISK
Vil du ha et mer dristig og atletisk utseende? Da er den sporty GS Line perfekt for deg med et særegen design inkl. spesialtilpasset støtfangere foran og bak, dekk og eksosrør i krom. 
UTTRYKK DEG
Med røde interiørdetaljer, sportsseter og alminiumsfargede sportspedaler ser GS Line like bra ut som den kjører på veien.  
FELGER
Hvis størrelse betyr noe, så er 16" eller 17" alminiumsfelger et godt valg. Personifiser ditt design for din Corsa: elegant og raffinert eller sporty og atletisk? Valget er ditt. 
VELG TAKFARGE
Hva er din stil? Med det elegante fargede taket kan du supplere den foretrukne lakkfargen din med svart eller hvitt. Eventuelt kan du velge panorama soltaket hvis du ønsker deg et enda lysere og luftigere interiør. 

INNOVASJONER.

INTELLILUX LED®  MATRIX
Se og bli sett. Som første bil i sin klasse er den utstyrt med IntelliLux LED®  Matrix-frontlykter, som gir like god sikt som fjernlys uten å blende medtrafikantene. Veien lyses  optimalt opp - i alle situasjoner. 
ADAPTIV FARTSHOLDER
Med adaptiv fartsholder får du en stressfri kjøreopplevelse. Den akselerer og bremser ned automatisk og sørger for å holde trygg avstand til bilen foran til enhver tid. 
AKTIV FILHOLDER

Aktiv filholder bringer deg et skritt nærmere en selvkjørende bil og gjør tilværelsen tryggere og mer behagelig ved langkjøring på motorvei. Systemet benytter seg av et kamera øverst i frontruten og flere sensorer plassert rundt om på bilen. Den smarte løsningen hjelper deg å styre og holde stø kurs innenfor filoppmerkingen. Dermed blir du mindre sliten på langturer.1

 

1Hold alltid hendene på rattet når du kjører.

 
DIGITALT INSTRUMENTPANEL
Det intuitive og brukervennlige infotainmentsystemet er lett å betjene uten å miste konsentrasjonen om veien. Med det heldigitale instrumentpanelet har du alt du trenger å vite om hastighet, navigasjon og mye mer akkurat hvor du trenger det -  rett foran øynene. 
RYGGEKAMERA MED 180° PANORAMAVINKEL
Nå har det blitt tryggere og enklere å rygge, særlig i byen og på små og trange parkeringsplasser. Ryggekameraet med panoramavinkel gir deg 180-graders overblikk i fugleperspektiv over bakpartiet på Corsa og det som måtte befinne seg i umiddelbar nærhet. Du trenger aldri mer grue deg til å rygge! 
AVANSERT PARKERINGSASSISTENT
Få hjelp til parkeringen! Det avanserte parkeringsassistentsystemet finner fram til ledige parkeringsplasser og styrer bilen inn på plassen. Alt du trenger å gjøre, er å styre gass- og bremsepedalen. Det kaller vi stressfri parkering! 

TOPP KOMFORT.

OPPVARMEDE SETER OG SKINNRATT
Med tre innstillinger for varme i forsetene og oppvarmet skinnratt blir det behagelig å sette seg inn i bilen, også på vinterstid. Det er nesten så du ikke har lyst til å gå ut av bilen når du er framme. 
MASSASJE LÆRSETER1

Len deg tilbake og nyt hver eneste tur. En massasjefunksjon for sjåfør er tilgjengelig på Corsas skinnseter, slik at du kommer frem avslappet selv etter lange reiser.

 

1Kun tilgjengelig på forbrenningsmotor.

 
BAGASJEROM

Mye bagasje? 309 liter1 bagasjeromskapasitet betyr at du kan få plass til alt. Enda mer baggasje? Legg ned baksetene og maksimer bagasjeplassen.

 

1 Gjelder bensinmotor. 

 

TILKOBLING.

NAVIGASJON
Neste stoppested er bare et trykk unna. Velg mellom Multimedia Navi Pro med 10-tommers skjerm. Tenk stort og reis hvor du vil.
 
INFOTAINMENT

Full frihet. Berøringsskjerm, Apple CarPlay™1,3  og Android Auto™2,3  

Infotainmentsystemene4 i Opel Corsa-e gir full frihet til å kommunisere med omverdenen og la deg underholde underveis. Talestyringsfunksjoner og musikkstreaming via Bluetooth®5  er bare noen av de tilgjengelige funksjonene.

 
1 Apple CarPlay and Apple Siri er registrerte varemerker for Apple Inc. i USA og andre land.
2 Android Auto er et registrert varemerke for Google Inc.
3 Kompatibilitet og tilgjengelige funksjoner avhenger av type enhet og operativsystemversjon. Gå til www.apple.com eller www.android.com eller kontakt nærmeste Opel-forhandler hvis du vil vite hva din enhet er kompatibel med.
4 Ekstrautstyr.
5 Bluetooth® er et registrert varemerke for Bluetooth SIG inc.
TRÅDLØS LADING
Lad smarttelefonen trådløst1  . Bare legg smarttelefonen i holderen som du pleier, for å holde forbindelsen med venner og bekjente underveis.

1   Kan kreve ekstra tilbehør til mobiltelefonen. 
OPEL CONNECT

Også du som velger elbil, skal kunne kommunisere med omverdenen og være trygg på at sikkerheten er ivaretatt underveis.

 

  • Full trygghet: Føl deg trygg med funksjoner for nødanrop, veihjelp og statusinformasjon om bilen.
 
  • Praktiske funksjoner: Betjen bilen eksternt via mobiltelefonen, for eksempel for å låse dørene opp og igjen. Vi har også utviklet en rekke elbiltjenester: Ekstern sjekk av batteristrøm og start av klimaanlegg, ladestyring og veiledning i elbilkjøring – vi holder hjulene i gang!
  • Smart kjøring: Få en behagelig og avslappet kjøretur med våre funksjoner for navigering1 og planlegging av reiserute.  

 

1OpelConnect-tjenester med forventet lansering høsten 2019. Tjenestene kan forutsette abonnement/betaling og avhenger av lokal mobildekning og tilgjengelighet. Mer info kommer.

KJØREDYNAMIKK.

MOTOR
Når det gjelder kjøreytelse og effektivitet, er Corsa-motorene i forkant. Enten det er bensin eller fullelektrisk: Corsa tilbyr alltid en dynamisk og behagelig tur med lave eller til og med ingen utslipp. 
GIRKASSE

Sporty møter komfort: Den automatiske 8-trinns girkassen1 forbedrer effektiviteten.

 

1 Kun tilgjengelig med utvalgte motorer. 

 
SPORTSMODUS1

Enda mer sporty? Et trykk på sportsmodus-knappen gjør styrefølelsen mer sportslig. Dessuten blir gassresponsen kvikkere, og motorlyden mer tøff. 

 

1Tilgjengelig på Corsa GS line

 

OPEL+ ACCESSORIES.

Meeting your individual needs.

Express yourself with original Opel+ accessories and make the most out of your Corsa. Designed and tested for your Opel.

PIcture may differ from product on sale.

WHAT`S NEXT?