Sikkerhet og innovasjon
Intelli-Lux® pixel matrix

84 LED-segmenter per lykt som tilpasses individuelt, gir automatisk fjernlysregulering som forhindrer at møtende trafikanter blendes.

Introduseres etter planen ila 2023. 

 
Stort head-up-display
Head-up-displayet Intelli-HUD viser viktig informasjon i synsfeltet ditt på frontruten. Den nyeste generasjonen av Opels head-up-displayer har større visningsfelt og bedre oppløsning. Visningen kan også stilles inn slik at du ser forskjellige sider med informasjon fra instrumentpanelet, inkludert popup-varsler, innkommende anrop og medieinformasjon.  
Intelli-Drive 1.0 
Dette systemet kombinerer tre av bilens mest teknologisk avanserte funksjoner. Intelli-Drive 1.0 omfatter filholderassistenten, som gjør at Astra forsiktig kan korrigere styringen for å hjelpe deg å holde stø kurs i kjørefeltet. Systemet består også av filskifteassistenten, som varsler hvis et annet kjøretøy nærmer seg raskt bakfra eller kjører inn i blindsonen din, og funksjonen for varsling om kryssende trafikk bak, som varsler om alt som nærmer seg på inntil 40 meters avstand mens du rygger, inkludert syklister og fotgjengere.   
Intelli-Vision
Intelli-Vision aktiveres automatisk når du setter Astra Plug-in Hybrid i revers (eller på forespørsel). Systemet bruker fire kameraer plassert rundt bilen. HD- og sanntidsbildene gir god oversikt over området rundt bilen. Du kan bytte mellom de ulike kameraene for å oppdage eventuell kryssende trafikk som nærmer seg. Systemet gjør det enkelt å parkere selv på trange plasser.   
Intelli-Drive 2.0
Med Intelli-Drive 2.0 arbeider Opels mest avanserte og intuitive førerassistenter sammen for å gi en trygg og avslappende kjøreopplevelse i den nye Opel Astra. Systemet består også av en funksjon for hastighetstilpasning i svinger, som beregner og tilpasser akselerasjonen til Astra Plug-in Hybrid ved rask kjøring i svinger, og dermed sørger for maksimal komfort og kontroll. En annen innebygd funksjon er avansert intelligent hastighetstilpasning, som registrerer veiskilt og tilbyr å bremse eller øke hastigheten i henhold til disse. Funksjonen kompenserer også for værforholdene. I tillegg har Intelli-Drive 2.0 halvautomatisk filskift, som registrerer det hvis du bytter kjørefelt og kan overta jobben med å manøvrere for deg.   
Nøkkelfri adgang og start

Med nøkkelfri adgang og start i kombinasjon med smarte kapasitive dørhåndtak slipper du å lete frem nøkkelen når du skal ut og kjøre. Du trenger bare sette deg inn, trykke på startknappen og kjøre av gårde.