Design
Fremtidsrettet
Det er ingen risiko for at du tar feil av nye Opel Astra Plug-in Hybrid og en annen bil. Hver eneste linje og kurve understreker at dette er fremtidens bil. Vizor-fronten og de rene, stramme overflatene gir bilen et markant og sportslig utseende med karakteristiske detaljer som gjør at Astra Plug-in Hybrid skiller seg ut i mengden.    
Innvendig design

Inne i den nye Opel Astra Plug-in Hybrid finner du mange komfortable og innovative løsninger, for eksempel instrumentpanelet Opel Pure Panel®1 med oversiktlig visning av førerinformasjon. De ergonomiske Active-setene foran2 i Alcantara eller nappaskinn med ventilasjon og massasjefunksjon byr på topp sittekomfort, mens god plass, teknologi og moderne tilkoblingsmuligheter gjør kjøreturen ekstra behagelig. 

 

Kan leveres i to varianter. Ekstrautstyr vises og kan leveres på et senere tidspunkt.

Godkjent av den tyske ryggforeningen AGR (Aktion Gesunder Rücken). Sertifikatet er et kvalitetsstempel som tildeles av et uavhengig testpanel. Alcantara og nappaskinn er ikke standard.

 
Vis din stil

Astra Plug-in Hybrid har mange tilpasningsmuligheter som lar deg sette et personlig preg på bilen. 

Noen versjoner har sort tak som standard.

 
Stilfulle detaljer
Fått nok av å følge flokken? Liker du ikke å gjøre akkurat det samme som alle andre? Marker din egen personlighet med den spennende dynamikken i de spesielle lettmetallfelgene på Astra Plug-in Hybrid. Felgene leveres i et sporty utvalg av dristige og rene stilalternativer og får Astra Plug-in Hybrid til å se like spennende ut som den er å kjøre.    
Perfekt fra alle kanter
Rene linjer og presis utførelse gjør at Opel Astra Plug-in Hybrid er utformet med perfekt balanse og effektivitet i alle detaljer. Proporsjonene følger et kompassprinsipp der selv de energibesparende LED-baklyktene harmonerer perfekt med den visuelle aksen.   
Velkommen til fremtiden
Der andre biler har en vanlig grill, har Opel Astra Plug-in Hybrid den karakteristiske Vizor®-fronten  som integrerer utstyr, sensorer og funksjoner på en elegant måte.