Nettbaserte løsninger
Multimedia
Det nye heldigitale Pure Panel® har et 10-tommers instrumentpanel og en 10-tommers berøringsskjerm som integrerer smarttelefonen din trådløst via Apple CarPlay™1 og Android Auto™1,2.  Det nye og intuitive brukergrensesnittet betjenes omtrent på samme måte som en smarttelefon, og kan tilpasses med personlige profiler og førergjenkjenning. OpelConnect-tjenestene nødanrop og veihjelp samt automatiske oppdateringer via Internett gir ekstra sikkerhet.  Multimediesystemet har funksjoner som AM/FM/DAB+-radio, Bluetooth® lydstrømming3 og to USB-C-porter.  

1 Apple CarPlayTM er et registrert varemerke for Apple Inc. i USA og andre land, og Android AutoTM er et registrert varemerke for Google Inc.

2 Kompatibilitet og tilgjengelige funksjoner kan variere avhengig av enhet og operativsystemversjon. Gå til www.apple.com, www.android.com eller kontakt en lokal Opel-forhandler hvis du vil vite hvilke funksjoner enheten din er kompatibel med.

3 Bluetooth® er et registrert varemerke for Bluetooth SIG inc.

Navigasjon
Opels toppmoderne navigasjonssystem viser nettbaserte trafikkoppdateringer, parkeringsinformasjon, søk etter interessepunkter og væroppdateringer1 med veivisning på Intelli-HUD (head-up-displayet)2, instrumentpanelet eller berøringsskjermen i midten, avhengig av hvilken kombinasjon du foretrekker. Det smarte systemet kan også betjenes med talekommandoer etter at du har sagt aktiveringsordet «Hei Opel!». Nettbasert navigasjon viser deg den beste veien til målet på kart som oppdateres via Internett. HiFi-systemet2 med åtte høyttalere sørger for god lyd på turen. Du kan også sende reisemålet til bilen med myOpel-appen på smarttelefonen eller få veivisning fra den parkerte bilen og frem til døren. 

1 Connected Navigation Pack Plus inkludert i 3 år, tilgjengelighet og omfang for nettbaserte tjenester avhenger av land og modell. Bruk av Connected Navigation Pack Plus krever aktivering via OpelConnect Store eller myOpel-appen.

2 Ekstrautstyr 

Trådløs lading

Kupeen i nye Opel Astra Plug-in Hybrid har gjennomgått en digital opprydding og byr nå på innovativt utstyr som hjelper deg å holde det oversiktlig og ryddig i bilen. Du kan lade kompatible enheter med den integrerte trådløse laderen1. Den har en innebygd sikkerhetsfunksjon som registrerer raske bevegelser når du kjører på ujevnt underlag. Dette skal hindre at batteriet i enheten skades på grunn av overbelastning. 

 

1 Avhengig av versjon. Bare egnet for PMA- eller Qi-kompatibelt utstyr. Spør en Opel-forhandler om utstyret ditt er kompatibelt.

 
Opel Connect-tjenester

Innovative tjenester basert på smart teknologi1 som gir deg nettilgang i bilen og gjør kjøreturen tryggere og mer behagelig.

 

  • Trygghet: Med Opel Assistanse2 er du sikret mobilitet 24 timer i døgnet, 365 dager i året i mer enn 40 land i Europa
  • Komfort: Med tjenesten e-Remote Control3 kan du sjekke batterinivået, programmere lading og stille inn klimaanlegget i myOpel-appen
  • Kjør smart: Kjør avslappet med Connected Navigation Pack Plus4 og tjenesten Rute- og kjøreinformasjon
 

1 Tilgang til tjenestene og omfanget av tjenestene avhenger av land og modell. Tjenestene kan kreve abonnement/betaling og forutsetter mobildekning og tilgang til mobilnett.

2 Les mer om Opel Assistanse og vilkår her: https://www.opel.no/service-og-tilbehor/opel-assistans/opel-assistanse.html

3 Bare for Astra ladbar hybrid

4 Du får tilgang til Connected Navigation Pack Plus-tjenestene gratis i tre år. Deretter må du betale for disse tjenestene. Tilgang til tjenestene og omfanget av tjenestene avhenger av land og modell. Tjenestene kan kreve abonnement/betaling og forutsetter mobildekning og tilgang til mobilnett.