ONLINE SERVICEBESTILLING

Fullfør

* Obligatoriske felt

Forhandlersøk

    1. Søk på

Aktuell bil

  1. VIN (chassis) nummeret finnes i bilens vognkort leller servicehefte. Eksempel: W0L09627595628576

Ønsket dato for levering av bil:

Ønsket dato for henting av bil:

Spesifiser service

  1. Type service/rep. som ønskes
  2. Maksimum 800 tegn er mulig.

Ved å sende denne forespørselen sier jeg meg enig i at mine personopplysninger kan bli behandlet for å håndtere min forespørsel.

 

Mine personopplysninger kan også bli brukt i henhold til personvern oversikten og for å kontakte meg via:

Samtykk din personlige informasjon

Ved å klikke på "Send" -knappen, godtar du at dine personlige data vil bli behandlet og brukt av partene oppført i personvernerklæringen for de nevnte formål, og at du kan kontaktes via kanalene du angir.

 

Jeg ønsker å motta mer informasjon om deres produkter og tjenester via:

Jeg aksepterer også databehandlingen som beskrevet i kommunikasjons erklæringen

Vennligst korriger de merkede feltene og prøv igjen

Close

Kommunikasjonserklæring

 

Dine personlige data samles inn, bearbeides, overføres og brukes av Opel Norge AS, Adam Opel GmbH (Rüsselsheim, Tyskland), General Motors Holdings LLC (Michigan, USA) og OnStar Europe Ltd (Luton, UK) for markedsføring, markedsundersøkelser og for sporing av salgsdata .

 

Hvis det er nødvendig for disse formålene, vil vi også kunne overføre denne informasjonen til datterselskaper og tilknyttede selskaper av General Motors Holdings LLC og deres forhandlere, agenturer og leverandører for de ovennevnte formål.

 

I enkelte tilfeller vil vi kunne overføre informasjon din utenfor EØS-området, dersom det viser seg nødvendig for de overnevnte formål. Hvis dette forekommer, gjør vi alle nødvendige steg for å sikre at dine data blir behandlet forsvarlig, og i samsvar med gjeldende lover.

 

Vennligst les «Personvern og bruk av cookies» for flere detaljer.

 

Close

Personvernerklæring

 

Din personlige data samles inn, bearbeides, overføres og brukes av Opel Norge AS, Adam Opel GmbH (Rüsselsheim, Tyskland), General Motors Holdings LLC (Michigan, USA) og OnStar Europe Ltd (Luton, UK, og din valgte eller foretrukket forhandler. Dette gjøres for å kunne behandle forespørselen(e) eller meldingen(e) dine, og for å gi deg de kunde- og servicetjenestene du ønsker.

Hvis det er nødvendig for å oppfylle eller behandle forespørselen, kan Opel Norge AS overføre denne informasjonen til eventuelle datterselskaper. Dette gjelder også tilknyttede selskaper av General Motors Holdings LLC, og deres forhandlere, agenturer og leverandører for nevnte formål hvor dataene kan brukes eller behandles.

I enkelte tilfeller vil vi kunne overføre informasjonen din utenfor EØS-området, dersom det viser seg nødvendig for de overnevnte formål. Hvis dette forekommer, gjør vi alle nødvendige steg for å sikre at dine data blir behandlet forsvarlig, og i samsvar med gjeldende lover. Vennligst les «Personvern og bruk av cookies» for flere detaljer.