Opel | International and Diplomatic Sales - Model Range
Opel IDS – kontakt oss

Spesifikasjoner

Bilenes spesifikasjoner er alltid i samsvar med de lokale spesifikasjonene for landet du bestiller en Opel fra. Hvis du vil vite mer om de tilgjengelige bilspesifikasjonene i ditt land, kan du ta kontakt med Opel IDS-representanten eller gå til nettsiden for det relevante landet.

Opel IDS – be om en brosjyre

MODELLER.

Vi tilbyr et stort utvalg passasjerbiler, fra den kompakte urbane landstrykeren Agila til elegante og nyskapende Insignia. Kommersielle biler er også tilgjengelig i en rekke varianter. Alle våre biler er kjennetegnet av praktiske nyskapninger, fremtidsrettet design og en ansvarlig holdning til bærekraft. Det er enkelt å finne en Opel som vil la deg nyte livet i utlandet.


Opels småbilserie.

Bykjøring Dette betyr travle veier, trange parkeringsmuligheter og stigende drivstoffkostnader. Det er en kjent situasjon som ikke forandrer seg. Den eneste rasjonelle måten å håndtere det på, er å ha en liten bil. Eller komprimert, om du vil. Så hvorfor ikke begynne med å bestemme akkurat hvor mye bil du trenger?

 

Hvis du er ute etter litt mer plass, vil du kanskje være interessert i Opels serie med familiebiler.


Opels familiebilserie.

Det er så å si helt sikkert at vi aldri har hilst på familien din. Men det betyr ikke at vi ikke bryr oss om dem. Når de stiger inn i en av Opels familiebiler, er komfort, praktiske løsninger og fremfor alt sikkerhet svært viktig for oss, faktisk like viktig som det er for deg.

 

Opel har et omfattende utvalg av stasjonsvogner og SUV-er – alle er supre for familien.


Opel Astra stasjonsvogn-serien.

Bekvemmeligheten med fem dører, fem seter og et flatt lasterom er det som skal til for å få en stasjonsvogn. I Opel kaller vi stasjonsvogner for Sports Tourers – og de kommer i den elegante formen til Astra eller nye Insignia eller den helt nye Insignia Country Tourer. Alle de tre modellene er akkurat slik du vil at de skal være: usedvanlig elegante og flotte å kjøre.

 

Opel har et omfattende utvalg av andre familiebiler og SUV-er.


Opels SUV-serie.

Å kjøre slik du ønsker, når og hvor du måtte ønske – det er filosofien bak SUV. I Opel har vi tatt dette ett skritt videre ved å sørge for det ikke skal koste deg en formue i drivstoff, og at våre SUV-biler overhodet ikke er store, stygge eller aggressive økoterrorister.

 

Hvis du er ute etter mer plass til familien, er du kanskje interessert i vår serie med familiebiler.


Opels elbil.

Elektrisk mobilitet er den beste løsningen for å redusere bilutslipp og avhengighet av petroleum, men hvis elektriske biler skal ha en betydelig innvirkning på miljøet og samfunnet, må de være attraktive for en stor andel kjøpere, ikke bare dem som bor i byen. Og det er her Opels elbil, Ampera, kommer inn.

 

Ampera har mye mer å by på. Oppdag den nå.


Opels sportsbilserie.

Termen "sportsbil" er interessevekkende og svært personlig. For noen vil det alltid bety den tradisjonelle roadsteren, som er like ubehagelig som den er glamorøs. For oss i Opel betyr "sportsbil" svært presis manøvrering, mye kraft og en kjøreopplevelse som gir deg lyst til å kjøre hvor som helst, når som helst.

 

Hvis du er på utkikk etter en bil med enestående ytelse og eventyrlysten personlighet, er du kanskje også interessert i SUV-serien vår.


Opels kabriolet.

Livet blir ikke så mye bedre enn dette. En varm dag. Du kjører en kabriolet langs en vakker kystvei. Solen varmer kroppen, og over deg er himmelen skyfri og blå – nye Opel Cascada er luksuriøs, spennende og rett og slett fantastisk.

 

Hvis kabrioletdrømmen ikke skal realiseres akkurat nå, har Opel en imponerende serie med stasjonsvogner, SUV-er, bybiler og sportsbiler – noe for enhver.


Opel Nyttekjøretøy.

Transport, distribusjon, budbil. Uansett hva det kalles handler det om å kunne levere i tide og uten problemer. Fortjenesten handler om at jobben kan løses så effektivt som mulig. Vi kan tilby et bredt utvalg nyttekjøretøy som kan spesialtilpasses din virksomhets forskjellige behov og krav. Vi har forhandlere over hele Norge hvor med trenet personell står klar å håndtere nyttekjøretøy- kundens ønsker. Opel forhandlerne kan også tilby et rikholdig utvalg av Tilbehør til de forskjellige modellene.

 

Nyttekjøretøyutvalget består av Opel Combo varebil, Opel Vivaro personbil eller varebil, Opel Movano varebil eller buss.