Opel | International and Diplomatic Sales - Ordering and Delivery
Opel IDS – kontakt oss

Priser, vilkår og finansiering

Som vår privilegerte kunde gleder det oss å kunne tilby deg en spesiell diplomatrabatt. Hvis du vil ha mer informasjon om priser og aktuelle kampanjer, kan du ta kontakt med Opel IDS direkte med en forespørsel. Ved forespørsel og etter en personlig kredittgodkjenning vil Opel-forhandleren tilby deg en skreddersydd finansieringsløsning.

Opel IDS – finn forhandler

BESTILLING OG LEVERING.

Besøk én av våre 3700 Opel-forhandlere i Europa for å bestille din nye Opel. De lokale spesialiserte Opel-forhandlerne vil kunne levere biler fra lageret umiddelbart, eller de kan bestille en bil som oppfyller dine spesifikasjoner. Denne tar rundt 6 til 8 uker å levere, avhengig av landet du bor i. Din nye Opel sendes til leverandøren du bestilte fra, og som du signerte kjøpskontrakt hos.


Instruksjonsbok på ditt språk

Når du mottar din nye Opel, får du også en instruksjonsbok på ditt språk. På forespørsel kan Opel gi deg en instruksjonsbok på språket du velger, enten når bilen leveres eller på et senere tidspunkt.


Service

Det å holde bilen i god stand og å levere originale Opel-deler er også viktig for oss. Opel-forhandleren kan hjelpe deg med all nødvendig service og tilbehør etter bilkjøpet.


Garanti

Når du kjøper en bil fra Opel, blir du eier av en kvalitetsbil som setter fokus på kjøreglede, ytelse og sikkerhet. Og når du er i Europa, er bilen dekket av en 24-måneders garanti uten kilometerbegrensning.


Veihjelp

Alle biler fra Opel leveres i Europa og dekkes av Opel Assistanse. Denne tjenesten er gratis og gir hjelp på stedet hvis det skulle skje noe uventet med bilen mens du er på kjøretur. En assistansesentral for Opel er aldri lenger unna enn den nærmeste telefonen, og den er åpen alle døgnets timer, hele året.


Tilbehør

For å gjøre oppholdet i utlandet enda bedre kan den spesialiserte Opel IDS-forhandleren levere originalt Opel-tilbehør til bilen.