Opel reparasjoner – glassreparasjoner

Finn din Opel-forhandler

Velg ett eller flere av feltene nedenfor:

Smart Repair, frontrutereparasjon hos Opel.

Opel-forhandleren tilbyr kostnadsfri reparasjon av steinsprutskade i frontruten.

 

Forhandlerens kompetanse på dette området er unik og de er meget godt rustet med nødvendig spesialverktøy til å foreta rutereparasjon eller bytte av en frontrute om en skade har oppstått. Opel-forhandleren benytter kun originale frontruter, med samme optiske egenskap og kvalitet som da bilen ble levert ny fra fabrikk.

 

En annen viktig sikkerhetsfaktor er frontrutens innfesting i bilen som en del av kraftopptakende og bærende konstruksjon. Felles for alle Opel-modeller som leveres i dag er at de har limt frontrute.

 

Muligheten til å oppfatte omgivelsene riktig fra bilførers plass under en kjøretur er alfa og omega for en sikker kjøreopplevelse. Frontrutens kvalitet og gjennomsynlighet er noe vi tar for gitt, men skjult i teknologien som bygges inn i ruten ligger mange faktorer som er viktig å kjenne til ved et ruteskift.

 

Husk at Opel- forhandleren også har gode priser på nye vinduspusserblader til din Opel. Blir frontruten reparert eller byttet, lønner det seg å bytte vinduspusserblader samtidig.