Opel originaldeler – reservedeler

Opel originaldeler.

Opel originaldeler er alltid det beste alternativet: De er testet med tanke på funksjon og sikkerhet, passer perfekt og er lette å komme til, slik at de raskt kan byttes.

Kjøp hos en autorisert Opel-forhandler.

Finn din forhandler
Bestill service
Log in to your myOpel account

Vedlikeholdsdeler.

Previous
 • Opel-deler – batterier

  Batterier.

  Opel originale batterier er vedlikeholdsfrie – det er ikke nødvendig å fylle på vann. De er laget med enestående kaldstartfunksjonalitet og er svært driftsikre for profiler for korte turer.

   

  Intelligente funksjoner omfatter "Magic Eye", en integrert ladeindikator og et spesialkonstruert lokk som forhindrer syresøl.

   

  Batteriets Ca/Ca-gitre er legert med edelmetaller for bedre ladeevne og høyere korrosjonsbestandighet. Den optimaliserte gittergeometrien gir også bedre strøm av elektrisitet. Opel originalbatterier leveres med en utvidet tre års garanti.

 • Opel-deler – vindusviskerblader (flate blader)

  Vindusviskerblader.

  Opel originale flate viskerblader representerer det nyeste innen vindusviskerteknologi. Den flate konstruksjonen uten arm med integrerte spoilere skreddersys de enkelte frontrutene for å gi perfekt tilpasning. Opel originale viskere med flate blader gir optimal ytelse grunnet sitt høye og jevnt fordelte kontakttrykk. Den flate stylingen minimerer vindstøy og forbedrer komforten i høye hastigheter. De har også bedre ytelse om vinteren fordi de ikke har noen sentrale deler eller skjøter som kan fryse.

   

  De er laget av helsyntetisk gummi med glatt glibelegg, og testes og valideres for hver bilmodell under virkelige kjøreforhold. Med integrerte spoilere og forhåndsmonterte adaptere er de enkle å montere. Av sikkerhetshensyn anbefaler Opel at du skifter viskerblader minst én gang i året.

 • Opel-deler – bremseskiver

  Bremseskiver.

  Opel originale bremseskiver er laget for den beste bremseytelsen og de korteste bremselengdene. De er utformet for hver spesifikke modell som originalutstyr og testet for perfekt tilpasning og maksimal holdbarhet.

   

  Bremseskivene våre har som alt originalutstyr en finish av høy kvalitet – glatt og reflekterende for å redusere slitasje og støy. De er 100 % beskyttet mot korrosjon. Bremseskiver skal alltid skiftes parvis (akselsett).

 • Opel-deler – bremseklosser

  Bremseklosser.

  Opel originale bremseklosser er designet til hver enkelt bil som originalutstyr og oppfyller de høyeste spesifikasjoner for ytelse, uten kompromisser når det gjelder kvalitet eller sikkerhet. Sammen med Opel originale bremseskiver garanterer de maksimal holdbarhet.

   

  Alle komponenter er godkjent av Opel Engineering, og følger derfor de siste GM-spesifikasjonene og garanterer utmerket kvalitet. Bremseklosser skal alltid skiftes parvis (akselsett).

 • Opel-deler – kupéluftfiltre

  Kupéluftfiltre (karbonkombifiltre).

  Opel originale karbonkombifiltre er utviklet for å fange opp skadelige gasser, fine partikler og ubehagelige lukter, og forhindrer at de kommer inn i kupeen. Opel originale karbonkombifiltre er spesielt nyttige for personer med allergi og astma. De øker komforten for fører og passasjerer ved å sikre en konstant tilførsel av frisk luft.

   

  Opel originale karbonkombifiltre øker kjøresikkerheten ved å forhindre dugg på frontruten og beskytte klimaanlegg og varmesystemer mot skitt og slitasje. Opel anbefaler at kupéluftfilteret skiftes minst én gang i året.

Next

Reparasjonsdeler.

Previous
 • Opel-deler – frontrute

  Frontrute.

  Det forhåndspreparerte glasset i Opel originalfrontruter garanterer en perfekt tilpasning.

   

  Siden frontruten er et viktig element for sikkerheten til bilen, er våre originale frontruter testet i kollisjonstester for å sikre at passasjerene er forsvarlig beskyttet.

 • Opel-deler – støtfangere

  Støtfangere.

  Opel originalstøtfangere er kvalitetsdeler som er produsert med riktig tilpasning, samtidig som de bidrar til å bevare bilens originale utseende.

   

  Imitasjonsdeler er annerledes produsert, slik at det kan være nødvendig å bore ekstra hull eller at delene må vris for å passe skikkelig. Dette kan føre til feiltilpasninger i linjene til bilen og redusere bruktverdien. Opel originalstøtfangere er kollisjonstestet for å sikre høy beskyttelse av passasjerer.

 • Opel-deler – frontlykter

  Frontlys.

  Skadet dimmefunksjon eller lys kan gi farlige kjøreforhold – så pass på at du bedrer sikten for deg selv og andre med Opel originale frontlykter og pærer.

   

  Hold lysene på din Opel i god stand av hensyn til komfort, bekvemmelighet og først og fremst sikkerhet. Opel originaldeler garanterer funksjonalitet og tilpasning.

 • Opel-deler – hjulnav og -lagre

  Hjulnav og -lagre.

  Når det er viktig med jevn og effektiv ytelse, har Opels originale hjulnav og -lagre den kvaliteten, driftsikkerheten og ytelsen du trenger – uansett hvor du kjører.

   

  Opel tilbyr kostnadseffektive reparasjoner med fullstendig utvalg og perfekt tilpasning. Du får Opels originale reparasjonssett i topp kvalitet for hjullagrene til de fleste modeller.

 • Opel-deler – radiatorer

  Radiatorer.

  Opel originale radiatorer er pålitelige, lette, korrosjonsbestandige og har optimale varmeoverføringsegenskaper. Opel tilbyr et helt utvalg for alle bruksområder. Radiatoren er hjertet i bilens kjølesystem. Den overfører varme fra motorens kjølevæske til luften, mens radiatorhetten tetter og trykksetter kjølesystemet. Når du skal skifte ut en slitt eller skadet radiator, sikrer Opel originalradiatorer perfekt tilpasning, form og funksjon. Opel originaldeler er kollisjonstestet for å sikre optimal passasjersikkerhet.

   

  Ikke stol på noe annet enn Opel-kvalitet til bilen din!

 • Opel-deler – støtdempere

  Støtdempere.

  Produkter av høy kvalitet med god tilpasning, form og funksjon som sikrer pålitelig og holdbar ytelse. Kjøresystem og oppheng holder oppe bilens vekt, holder dekkene i kontakt med veioverflaten og bidrar til å gi en komfortabel tur for passasjerene. Regelmessig vedlikehold av bilens oppheng spiller en stor rolle for kjøreegenskapene, hvordan den føles på veien og hvordan den styrer i en nødssituasjon.

   

  Det anbefales å utføre en visuell kontroll og smøring av chassiset ved hvert oljeskift, samt en grundig årlig kontroll av opphenget. Regelmessig vedlikehold av opphenget reduserer også dekkslitasjen.

Next

Oljer og væsker.

Previous
 • Opel-deler – Opel original motorolje

  Opel originale motorolje.

  5W-30 dexos2 er den nye, grønne oljen med høy ytelse – utviklet for å gi eksepsjonell rensevirkning, lav slitasje og generell motorbeskyttelse kombinert med forbedret drivstofføkonomi. 5W-30 dexos2 gir renere motor og bedre beskyttelse mot smuss og skadelige avsetninger på grunn av bedre renseegenskaper og dispergeringsmiddel.

   

  Den forlenger levetiden og opprettholder effektiviteten i utslippsreduksjonssystemene (DPF og CAT) i både diesel- og bensindrevne biler på grunn av lavt innhold av sulfataske, fosfor og svovel (SAPS). I tillegg til at den er bra for bilen, gir den også bedre drivstofføkonomi.

 • Opel-deler – bremsevæske

  Bremsevæske.

  Opel originale DOT 4+ bremsevæske for hydrauliske brems- og clutchsystemer har ekstrem lav temperaturviskositet. Den ble utviklet for bruk med de nyeste ABS- og ESP-systemene for å gi umiddelbar bremserespons.

   

  DOT 4+ bremsevæske har et tørrkokepunkt på minst 265 °C og et våtkokepunkt på minst 175 °C. Den inneholder effektive korrosjonshemmere og antioksidanter, har utmerket varmestabilitet og fantastiske korrosjonsbeskyttende egenskaper. Lav viskositet selv ved ekstreme temperaturer garanterer fullstendige bremsefunksjoner for ABS- og ESP-systemer og gir bedre sikkerhet.

 • Opel-deler – kjølevæske

  Kjølevæske.

  Kun original Opel Dex-Cool Longlife kjølevæske gir egnet frost- og overopphetingsbeskyttelse for kjølesystemet og den riktige konsentrasjonen av tilsetninger/hemmere for å beskytte mot korrosjon, gropdannelser, avsetninger og skumdannelse.

   

  Den sikrer fullstendig materialkompatibilitet hele året for komponenter og materialer som brukes i motorene, f.eks. stål, aluminium, kobber, messing og plast som utsettes for kjølevæske. Denne originale Opel-væsken er testet grundig og validert, og har den samme spesifikasjonen som det originale fabrikkproduktet.

 • Opel-deler – Opel vindusspylervæske

  Opel vindusspylervæske.

  Opel originale vindusspylervæske er et rengjøringskonsentrat til helårsbruk for vindusspylersystemer, med frosthindrende egenskaper for å beskytte vindusspylersystemet. Den er egnet for vifteformede vindusspylerstråler i alle kjøretøy.

   

  Opel original vindusspylervæske gir maksimal rengjøringskraft med minimal rengjøringsfrekvens. Den fjerner vanlig smuss, olje, dieselsot, veisalt, silikon og bremsestøv. Samtidig beskytter den sensitive frontlyktlinser i polykarbonat, lakk, plast og gummideler. Den høye kvaliteten har gjort den til testvinner i uavhengige forbrukertester.

 • Opel-deler – fargesprayer og -stifter

  Fargesprayer og -stifter.

  Opel originale reparasjonslakker leveres i de originale bilfargene og sikrer en perfekt match for standardfarger, metallic eller perleeffekt/mica for reparasjon av små flekker og riper. Den holdbare glansformelen er vær- og drivstoffbestandig, har utmerkede adhesjonsegenskaper og kombinerer en forbedret overflatehardhet med god elastisitet.

   

  Produktene er miljøvennlige. De er helt uten tungmetaller og KFK og har gjenvinnbar emballasje. De barnesikrede hettene og selvrensende ventilene på sprayene sørger for ren og sikker bruk av produktene.

Next