OPEL COMBO: Best i stor tysk bruktbilundersøkelse

09.mar.2016

Det minste medlemmet av Opels varebilfamilie fikk en strålende start på året. Opel Combo vant sin klasse i 2016-utgaven av den store bruktbilundersøkelsen fra tyske DEKRA. Bilene blir der vurdert ut fra hvordan de scorer på de obligatoriske hovedservicene.

Det å komme høyt opp i undersøkelsene fra DEKRA er alltid viktig, fordi kvaliteten på bilene vurderes uavhengig av listepris.

 

- Dette viser at Opel Combo er et godt valg for den som trenger en smart og fleksibel varebil, der både investeringskostnader og driftskostnader i stor grad kan påvirke lønnsomheten til bedriften, sier produktsjef for varebiler hos Opel Norge, Harald Solum.

 

Satsingen på varebiler er en viktig del av Opels vekststrategi DRIVE! 2022, der et av målene er å øke salget av varebiler med 80 prosent, til 150.000 biler på årsbasis i Europa.

 

Gjennom introduksjonen av nye Vivaro for halvannet år side, en oppdatering av Movano og fleksible Combo, økte Opel sin markedsandel i varebilsegmentet i Norge med 39,8 prosent i 2015 sammenlignet med året før.

 

Opel Combo leveres både med kort og lang akselavstand, og har klasseledende lastekapasitet.

 

Den årlige bruktbilrapporten fra DEKRA baserer seg på en analyse av feil som oppdages under hovedservice, noe som gir en god indikator på kvaliteten på bilene. Det blir særlig lagt vekt på slitedeler som bremser og dempere. I undersøkelsen inngår rundt 15 millioner kjøretøy, innenfor 11 ulike segmenter.