NYE OPEL ASTRA: STERKERE OG ENDA BEDRE UTSTYRT.

13.jun.2016

Opel Astra

Lastet med utstyr som IntelliLUX LED Matrix-lys, AGR sportsseter, IntelliLink-infotainment med navigasjon og håndfri åpning av bakluke, har nye Opel Astra vært en suksess i Norge.

 

To måneder etter at 5-dørs-varianten fikk selskap av Sports Tourer, har salget økt med over 300 prosent sammenlignet med i fjor, og bidro til at Opel i mai hadde sin høyeste markedsandel siden tidlig i 2013.

 

Nå skjerper Opel kampen i kompaktsegmentet gjennom å introdusere Opel OnStar, et system som kan være livreddende om uhellet skulle være ute. Det gir deg også tilgang til tjenester som; assistanse ved stjålet bil, live diagnose av din bil, og direktelinje til din personlige rådgiver som blant annet kan finne og laste ned ditt reisemål direkte til navigasjonen.

 

En annen utstyrsnyhet er at adaptiv fartsholder nå blir tilgjengelig i nye Opel Astra.

Opel Astra

Nyt toppmodell: Denne høsten får de tre utstyrsvariantene Edition, Innovation og Premium selskap av den mest sportslige varianten så langt av nye Astra; Dynamic.

 

Utstyrt med Opels moderne 1,6 liters turbomatede bensinmotor, leverer den 200 hestekrefter og et dreiemoment på 300 Nm fra 1700 omdreininger. Det sørger for at tiden fra stillestående til 100 kilometer i timen klokker inn på 7 sekunder blank.

 

200-hesteren blir tilgjengelig i Dynamic, både for 5-dørs og Sports Tourer, med en pris på henholdsvis 359.900 og 369.900 kroner.

 

I tillegg til en allerede svært lang liste med standardutstyr, har Dynamic 18 tommers lettmetallfelger, 16-veis justerbare AGR ergonomiske sportsseter, adaptiv fartsholder, elektronisk styrt sportsmodus, parkeringsassistent foran og bak, sorte sidelister og innvendig tak, samt doble eksosrør.

 

For 5-dørsvarianten, blir også en helt ny OPC stylingpakke tilgjengelig for utstyrsnivåene Dynamic og Premium.