Jürgen Klopp bytter klubb – men ikke firmabil

12.okt.2015

Liverpool FC presenterte fredag Opel-ambassadør Jürgen Klopp som ny manager for den engelske klubben. Det blir første gang den karismatiske tyskeren forsøker seg utenlands, etter stor suksess med Mainz og Dortmund.


- Jeg ser virkelig frem til denne utfordringen - Liverpool er en helt spesiell klubb for meg. Planen var å ha en lengere pause, men det som har skjedd de siste ukene gjorde at jeg måtte ta en beslutning. Så skjedde alt svært raskt, og fra og med i morgen er det full gass, sier Jürgen Klopp.


Ny klubb, nye spillere, ny liga, nytt land og venstrekjøring – det er mye å venne seg til. En ting har imidlertid ikke forandret seg. Den nye Liverpool-sjefen vil fortsatt være merkevareambassadør for Opel og søstermerket Vauxhall, som er offisiell bilpartner for Liverpool. Vauxhall sponser også landslagene til England, Skottland, Wales og Nord-Irland.


- Vi er selvsagt svært glade for at vår merkevareambassadør har tatt på seg en så krevende oppgave. Vi er spesielt glad for at han fortsatt vil kjøre Insignia som firmabil, sa CEO for Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann.


Om vi ser tilbake, kunne man nesten mistenke Opel for å kjenne til Jürgen Klopps planer. Frem til nå har han kjørt sorte biler i TV-reklamene, mens i de nye filmene for Opel Astra, ser vi Klopp bak rattet i en knallrød bil…