Silje Marie vant ny Opel Corsa

07.sep.2015

Noen ganger går drømmer i oppfyllelse, og for Silje Marie Holst kunne det ikke passet bedre.


Denne våren deltok hun i Opel Norges store prøvekjøringskonkurranse «Prøv en Opel – vinn en Opel» - og da hun kunne hente sin splitter nye hvite Opel Corsa Premium med OPC-styling, var det nok fortsatt vanskelig å tro at det var sant.


Terje Torstensen hos Automobil-kompaniet i Drammen var nesten like blid som Silje Marie, og tok i mot henne med blomster, kake og bilnøklene.

 

 

 

Perfekt timing
- Da Terje ringte og fortalte at jeg hadde vunnet bilen, ble jeg så glad at jeg begynte å grine, fortalte Silje Marie. Hun bor på Konnerud rett utenfor Drammen, og jobber i reklamebyrå. Med to små barn blir det ganske mye kjøring, og timingen var helt perfekt.


- I vår fikk jeg nemlig motorhavari på min gamle bruktbil, og jeg ønsket meg virkelig en ny. Men at jeg faktisk skulle vinne denne konkurransen var bare helt utrolig.


Konkurransen «Prøv en Opel – vinn en Opel» har gått blitt gjennomført hos Opel-forhandlere over hele Norge fra januar og ut juni, og de fleste av dem har nok gått rundt med en liten drøm om at det var nettopp de som skulle få telefon med vinnerbudskapet.

 

Corsa-suksess
Nye Opel Corsa ble lansert i januar, og har vært en suksess i Norge.


- Vi ligger an til å selge opp mot 1000 nye Corsa i år. Mottagelsen fra både presse, og ikke minst kunder, har vært fantastisk god, forteller markedssjef Kristian Neuberth i Opel Norge.


Silje Marie kan også se med glede frem mot vinteren, nye Opel Corsa har nemlig varme i sete og ratt som standard, i tillegg har hennes Premium-utgave også oppvarmet frontrute.


Nye Corsa byr på mer premiumfølelse i interiøret, helt ny drivlinje, nytt chassis, avansert AFL lyssystem og førerstøttesystemer som ikke har vært tilgjengelig i denne klassen tidligere.


- Vår helt nye tresylindrede turbobensinmotor, har blitt karakterisert som «et lite mesterverk» av pressen. Så selv om konkurransen er over, er det all grunn til å ta turen innom din nærmeste Opel-forhandler for å prøvekjøre Corsa – eller en av våre andre flotte modeller, sier Neuberth.