Svært konkurransedyktige priser på nye Opel Vivaro.

09.sep.2014

Vivaro - Opel Norge

Med en helt ny 1,6-liters BiTurbo ecoFLEX-motor på 120 hestekrefter, lanseres nye Opel Vivaro i Norge, med mer krefter, lavere forbruk, og betydelig mer utstyr inkludert i prisen.

Svært gledelig for kundene er også at Opel Vivaro har en service-intervall på 2 år / 40.000 kilometer og en utvidet Norges-garanti på 5 år / 200.000 kilometer.

Opel Vivaro leveres i to utstyrsnivåer som treseters varebil; EDITION og MESTER PREMIUM. I tillegg kommer Vivaro som 9-seters personbil med utstyrsnivå PREMIUM.

Vivaro Norges-lanseres i november, med en pris som starter på 284.900 kroner for Vivaro EDITION, med 120 hesters motor og høyeste tilgjengelige nyttelast.

Kontor på hjul: Vivaro leveres i to lengder, L1: 4.998 mm og L2: 5.398 mm, der begge har vokst sammenlignet med forgjengeren. Dette gjør dem i stand til å kunne laste tre europaller i lengden, og gir i tillegg økt plass til fører og passasjerer.

Opel FlexCargo gjennomlastningsluke gjør at du kan frakte gjenstander med en lengde på inntil 4,15 meter.

Nye Vivaro har komfortseter med korsryggstøtte som er justerbar både i lengde og høyde. Standardutstyret inkluderer også en smart løsning som gjør at det midterste passasjersetet enkelt kan forvandles til et bord med plass til dokumenter, eller en bærbar datamaskin.


Bak rattet på Vivaro MESTER PREMIUM kan du glede deg over et nytt IntelliLink infotainmentsystem med brukervennlig navigasjon, slik du kjenner det fra Opels personbiler. Dette inkluderer syvtommers berøringsskjerm med full blåtannfunksjonalitet for både telefonsamtaler og streaming av lyd.

Personbilkomfort til yrkesbilen: Moderne førerassistansesystemer gjør også arbeidsdagen i Vivaro mer avslappende. Vivaro blir tilgjengelig med kombinert fartsholder/fartsbegrenser i tillegg til Park Pilot, som gjør det lettere for føreren å rygge på trange parkeringsplasser. Kunden kan også velge å utstyre sin Vivaro med ryggekamera.

Standard har Vivaro et helt nytt konvekst speil, plassert på passasjerens solskjerm, som kan justeres slik at føreren har god oversikt i blindsonen.


Mer kraft og lavere kostnader: Med sin helt nye 1,6-liters dieselmotor med BiTurbo, kryper forbruket helt ned til 0,59 liter per mil – noe som gir et CO2-utslipp på imponerende 155 g/km.

Vivaro 1.6 BiTurbo CDTI kommer til Norge med 88 kW (120 hestekrefter) og et moment på 320 Nm som leveres fra 1500 omdreininger.


Eksteriøret på nye Opel Vivaro er både elegant og moderne, med en stor markant grill og distinkte hovedlykter. Linjene kjenner vi fra Opels store utvalg av personbiler som Astra, Insignia, Adam og Zafira.

Til tross for en svært karakteristisk front og renere designlinjer, sender Vivaro tydelige signaler om at dette er en robust arbeidsbil som tåler hverdagens utfordringer.

Priser for Opel Vivaro:

Varebil 3-seter
 
L2H1 Opel Vivaro PREMIUM 1.6 BiTurbo 120 hk
Kr 510.900
L1H1 Opel Vivaro EDITION 1.6 BiTurbo 120 hk
Kr 284.900
L1H1 Opel Vivaro MESTER PREMIUM 1.6 BiTurbo 120 hk
Kr 299.900
L2H1 Opel Vivaro MESTER PREMIUM 1.6 BiTurbo 120 hk
Kr 314.900
 
 
Personbil 9-seter