Opel har den mest kreative standen på bilutstillingen i Genève 2014

18.mar.2014

  • Kreativitetspris for demonstrasjon av Opels digitalt tilkoblede bilverden
  • Opel-vertinne Chantal Breitinger kåret til Miss Auto Salon 2014
  • Opels bilutstilling er et hett samtaleemne på sosiale medier
Opel-nyheter – mest attraktive stand på bilutstillingen i Genève 2014: Kreativitetspris for demonstrasjon av Opels digitalt tilkoblede bilverden

Rüsselsheim.  Opel gjorde virkelig inntrykk i Genève med sine biler, sin teknologi, utstilling og personale. Tilkobling var hovedtemaet ved Opels stand på den 84. bilutstillingen i Genève. Den tyske bilprodusenten er allerede markedsleder med sitt IntelliLink infotainmentsystem som finnes i modeller fra ADAM til Zafira Tourer. Og fra 2015 vil Opel introdusere det bekymringsfrie, universelle bilservicesystemet OnStar i Europa. OnStart er det ledende merket for tilkoblede trygghets- og sikkerhetsløsninger, merverdimobilitetstjenester og avansert informasjonsteknologi. Denne kunngjøringen var én av fire verdenspremierer fra Opel i Genève. I tillegg til OnStar, var disse nye ADAM ROCKS, ADAM S og Astra OPC EXTREME.

Mest kreative stand og vakreste vertinne: Opels premierer perfekt organisert

Opel-nyheter – den flotteste standen tilhører Opel

Den 1544 m2 store Opel-standen i Genève utstrålte høyteknologi fra alle kanter. Det mørke, skinnende glassgulvet reflekterte spotlightene, og en million lysdioder viste Opel-biler og -teknologi i aksjon i skarp HD-kvalitet på den 36 meter brede videoveggen. Besøkende kunne lære mer om OnStar og IntelliLink på terminaler og til og med bli en del av motorutstillingen. Rundt 300 Opel-fans brukte muligheten til å få tatt bilde, som deretter ble vist på multimedieveggen gjennom hele arrangementet. Adm.dir. i Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann, var også interaktiv: han presenterte Opels bilutstilling i Genève til sine følgere på Twitter med en omvisning av standen – sendt live via Google Glass. Med så mange innovasjoner gjort tilgjengelig for publikum, ble Opel hedret med kreativitetsprisen.

Opel-nyheter – Opel-standen på bilutstillingen i Genève 2014

Kreativitetsprisen, grunnlagt av Club de publicité et de communication de Genève (CPG), inviterer et panel med kommunikasjonseksperter til den internasjonale bilutstillingen i Genève hvert år. Benjamin Feijo er formannen for prisen. Panelet besøker alle standene og diskuterer dem. Deretter bestemmer de seg for å gi kreativitetsprisen til det bilmerket som oppfyller flest kriterier – og i år gikk den 11. kreativitetsprisen til Opel.

Opel-nyheter – vakreste bilutstillingsvertinne i Genève: Opel-vertinne Chantal Breitinger kåret til Miss Auto Salon 2014

Og ikke nok med det: Opels vinnende tilstedeværelse i Genève, med sine trendsettende biler og korresponderende standkonsept, inkluderte også personalet, som imponerte både besøkende og journalister. For 16. gang organiserte forlaget AUTO&Wirtschaft og bilplattformen car4you.ch kåringen av Miss Auto Salon. Ekspertjuryen valgte Opels Chantal Breitinger som den vakreste bilutstillingsvertinnen i 2014 på en seremoni med 400 gjester. Den vakre advokatstudenten var én av de totalt 82 personene som bemannet Opel-standen og organiserte de innovative produktene på en perfekt måte.

Opels tilstedeværelse var ikke bare et hett samtaleemne på selve bilutstillingen, men også blant bilentusiaster på sosiale medier. Internett-samfunnet produserte over 8500 tweeter med hashtag #Opelgeneva, og 26 Opel-videoer fra bilutstillingen i Genève fikk nesten 90 000 klikk på bare noen få dager.