Ecomotor-prisen Nye Opel Vivaro er kåret til den beste yrkesbilen.

23.mai.2014

  • Det foretrukne valget blant 80 000 lesere av finansavisen The Economist.
  • Stilig utseende, avansert teknologi og elegant design får stemmer.
Opel-nyheter – funksjonalitet møter topp design Andregenerasjons Opel Vivaro utmerker seg gjennom den ypperlige fleksibiliteten og kvaliteten.

Madrid. Nye Opel Vivaro skal lanseres mot slutten av sommeren og har allerede høstet sin første pris. I en undersøkelse blant 80 000 lesere av den spanske daglige finansavisen The Economist, ble nye Opel Vivaro kåret til den beste yrkesbilen i avisens Ecomotor Awards.

Opel-nyheter – det ideelle mobile visittkortet Helt nye Opel Vivaro kombinerer kunstnerisk utforming og tysk presisjon med funksjonalitet.

Andre generasjons Vivaro kombinerer funksjonaliteten til et lett nyttekjøretøy og fordelene med et kontor på hjul med komforten og appellen til en personbil. Bilen har alle egenskapene som er nødvendig for å bygge videre på suksessen til forgjengeren. De ulike variantene er nå lengre for å øke lastekapasiteten, kupeen inkluderer førsteklasses utstyr som Opels IntelliLink infotainment med et intuitivt navigasjonssystem, og den har smarte designløsninger som raskt og enkelt tilpasser kupeen så den kan brukes som mobilt kontor.

Opel-nyheter – ganske enkelt umiskjennelig Helt nye Opel Vivaro er robust og elegant med slående kunstnerisk design.

Like viktig er det at nye Vivaro er ekstremt drivstoffeffektiv. Under panseret finner du et utvalg av nye turbodieselmotorer som utvikler mellom 66 kW/90 hk og 103 /kW/140 hk, med drivstofforbruk redusert ned til 5,7 l / 100 km og CO2-utslipp ned til 149 g/km. Disse er blant de beste tallene i dette segmentet, og er bra for eiernes lommebøker og for miljøet.

 

Nye Vivaro er praktisk og komfortabel på innsiden og solid og elegant på utsiden. Den bringer Opels prisvinnende designfilosofi "kunstnerisk utforming møter tysk presisjon" inn i segmentet for lette yrkesbiler for første gang. Den forførende designen kommer til å tiltrekke nye kundegrupper. Utsiden er elegant og moderne, og inneholder en prominent grill, frontstyling og det karakteristiske bladmotivet på sidene, alle hentet fra Opels prisvinnende designspråk. Kjørelysene innarbeider Opels signaturvingeform og er tilgjengelige med LED-teknologi, noe som gir bilen et enestående utseende. Vivaro har en rent og praktisk hekkdesign, og kommuniserer robuste kvaliteter som kreves av kunder for hverdagsbruk.

Opel-nyheter – funksjonalitet møter topp design Andregenerasjons Opel Vivaro utmerker seg gjennom den ypperlige fleksibiliteten og kvaliteten.

Enrico De Lorenzi, direktør for salg, markedsføring og ettersalg av Opel España, sa i sin kommentar til Ecomotor-prisen: "Nye Vivaro kommer inn i et konkurransemarked hvor kunder mer enn noen gang leter etter noe i tillegg til en lett yrkesbil. De behøver en bil som er ekstremt fleksibel å bruke, og som kan fungere som et arbeidsverktøy i tillegg til en privat minivan. Den nye Vivaro-serien tilbyr den perfekte løsningen for å imøtekomme disse kravene. Bilen er en viktig del av Opels nye produktoffensiv og vil styrke vår posisjon i segmentet for lette yrkesbiler og bilparker betraktelig."