Klasseledende kundetilfredshet Opel Meriva vinner igjen i J.D. Power-undersøkelsen.

30.mai.2014

  • Tittelholder Akkurat som i 2013, vant Opels kompaktvarebil kategorien for små MPV-er.
Opel-nyheter – klar vinner Opels visedirektør Thomas Simon innehar J.D. Power-prisen for klasseledende kundetilfredshet.

Rüsselsheim. Å vinne en tittel er vanskelig nok, men det er enda vanskeligere å forsvare den. Ingen fotballklubb har klart å forsvare Champions League-tittelen, men Opel Meriva har forsvart tittelen som den beste kompaktvarebilen i den prestisjefylte kundetilfredshetsrapporten fra J.D. Power, og fikk nok en gang høyeste karakter i sitt segment.

Opel-nyheter – nye Opel Meriva Porteføljen for bensin og LPG-motor, i tillegg til den nye generasjonens 1,6-liters turbodiesel, oppfyller allerede Euro 6-kravene om utslipp.

I J.D. Power VOSS (Vehicle Owner Satisfaction Study) i Tyskland i 2014 har Meriva oppnådd en vurdering på 80,4 prosent. Altså er Opels mester innen ergonomisk design langt foran konkurrentene, inkludert Nissan Note og Citroën C3 Picasso. Opel Insignia får også sine eiere til å smile. Opels flaggskipmodell fikk en sterk sjetteplass i mellomklassen, en klasse med hard konkurranse. Bilen fikk den ekstremt høye vurderingen på 81,7 prosent. Kundene er derfor veldig fornøyde med Opel Meriva og Insignia.

Opel-nyheter – gratulerer Opels visedirektør Thomas Simon med J.D. Powers samarbeidspartner Axel Sprenger.

"J.D. Power VOSS-rapporten er en viktig indikator i feltet for kundetilfredshet, og disse resultatene viser at Opels sterke fokus på høy kvalitet har en svært positiv virkning på kundetilfredsheten," sier visedirektøren for kvalitet i Opel, Thomas Simon. "Eierne – de som kjøper bilene våre – er naturlig nok de tøffeste kritikerne dersom bilene deres viser tegn til svakhet. Derfor er vi i Opel veldig stolte over de høye vurderingene for Meriva og Insignia. Resultatene gir oss lyst til å fortsette å investere i kvaliteten og de fantastiske realistiske funksjonene til våre produkter."

En etablert institusjon i USA – og i Tyskland siden 2002

Opel-nyheter – kundetilfredshet J.D. Power-rapporten ble presentert sammen med magasinet Autotest.

J.D. Power and Associates er en av de mest kjente organisasjonene for markedsundersøkelse i verden. Organisasjonens tilfredshetsundersøkelse har blitt utført blant bileiere i Tyskland siden 2002. I J.D. Power-rapporten fra 2014 ble over 18 000 førere spurt om sine erfaringer i et spørreskjema på Internett. Deltakerne hadde hatt bilene sine i rundt to år, og en tilfredshetsvurdering blir bare gitt hvis 50 vurderbare svar er mottatt. Spørsmålene i undersøkelsen dekker fire kategorier: kvalitet/pålitelighet, appell, servicestandard og vedlikeholdskostnader.

Introdusert i januar 2014 – nye Opel Meriva er nå enda bedre

Opel-nyheter – bakhengslede FlexDoors Det er enklere å komme seg inn og ut, og Meriva er også best i klassen når det gjelder ergonomi.

Meriva ble lansert i 2010, og satte standarden for rimelig fleksibilitet i sitt segment, og den er fortsatt klasseledende når det gjelder ergonomi. Bakhengslede FlexDoors som gjør det enklere å komme inn og ut, FlexSpace-baksetekonsept som kan justeres, utmerkede ergonomiske seter for fører og passasjer foran, forhøyet setestilling for alle passasjerer, patentert, helintegrert FlexFix-sykkelstativ og flere andre smarte lagringsløsninger, gjør alle sammen Meriva til en ekte vinner innen ergonomi.

Opel-nyheter – klasseledende kundetilfredshet Opel Meriva får også sine eiere til å smile.

Nye Opel Meriva ble lansert under Brussel Motor Show i januar, og er nå enda mer attraktiv, elegant, effektiv og funksjonell. Den utmerker seg gjennom stilig design og toppmoderne teknologi som gir mer komfort og fleksibilitet. Porteføljen for bensin og LPG-motor, i tillegg til den nye generasjonens 1,6-liters turbodiesel, oppfyller allerede Euro 6-kravene om utslipp. Nye 1.6 CDTI betraktes som den mest stille og effektive dieselmotoren i sin klasse. Versjonen med 110 hk leverer et kombinert drivstofforbruk på kun 3,8 l / 100 km, med CO2-utslipp på 99 g/km, under 100-gramsmerket.

 

En oppgradert girkasse gir mykere og mer presise girskift. I tillegg er Opels avanserte IntelliLink infotainmentsystem raskt og brukervennlig. Systemet integrerer smarttelefonfunksjonalitet i Merivas kupé.