Opel mottar prisen Connected Car Award for IntelliLink

12.des.2013

  • Innovasjonspris til IntelliLink-infotainmentsystemet i Opel ADAM
Opel-nyheter – IntelliLink infotainmentsystem gjør Opel ADAM til den best tilkoblede småbilen på markedet. Stor fordel: IntelliLink er kompatibelt med smarttelefoner med både iOS og Android

Rüsselsheim. Tilkobling av biler til det digitale miljøet er et viktig utviklingsmål for Opel. Nye Insignia introduserte i år det imponerende IntelliLink-systemet og de tilpassede appene samt den elektroniske, videostyrte brukerhåndboken myOpel Manual (utvidet virkelighet). Men hos Opel er ikke det høyteknologiske infotainmentsystemet bare forbeholdt toppmodellen. Lille ADAM imponerer også med sin versjon av IntelliLink.

Opel-nyheter – Opel ADAM med IntelliLink: Navigasjon med BringGo-appen er mulig selv når smarttelefonen ikke er på nett.

Opel ADAM med IntelliLink-infotainmentsystem er den best tilkoblede småbilen på markedet. Det toppmoderne systemet med tilpasningsmuligheter gjør nye medieformater som smarttelefoner og apper tilgjengelig i bilen. IntelliLink er kompatibel med smarttelefoner med både iOS og Android. Hele utvalget av tilleggsutstyr som IntelliLink tilbyr i ADAM inkluderer også TuneIn, en global radiotilgangsapp, BringGo, en navigasjonsapp med alle funksjoner og Stitcher, en global radioapp for podcaster. ADAM tilbyr også omfattende støtte for Siri Eyes Free over iPhone. De ulike funksjonene i infotainmentsystemet i bilen kan tilpasses etter individuelle behov og preferanser, og tar smarttelefoneierens personlige miljø med inn i Opel ADAM.

Opel-nyheter – Opel ADAM med IntelliLink: I tillegg til mange apper, tilbyr ADAM også omfattende støtte for Siri Eyes Free over iPhone.

Redaksjonen hos magasinene Auto Bild og Computer Bild ble enige om at denne graden av innovasjon fortjener anerkjennelse. Så sammen anerkjente de IntelliLink-infotainmentsystemet i Opel ADAM med prisen "Connected Car Award". Opel får prisen i kategorien "pionerpris" for produsenter som skaper trender innen biltilkobling. I sin forklaring sa journalistene: "Opel tilbyr det komplekse IntelliLink-multimediesystemet i ADAM for bare 300 euro – alle har råd til det."