Andre seier på rad: Opel ADAM vinner "Auto Trophy 2013"

26.nov.2013

  • Trendy, urban modell vinner overlegent i kategorien "bybiler"
  • I kategorien "kabrioleter opptil 30 000 euro" ligger Opel Cascada foran førsteklasses konkurrenter på andre plass
Opel-nyheter – en klar seier: Styreformann i Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann, med prisen som Opel ADAM vant overlegent.

Rüsselsheim/Düsseldorf. Nye Opel-modeller inspirerer overalt. Med "Auto Trophy 2013", som ble arrangert av Auto Zeitung, vinner ikke den stilige, urbane modellen Opel ADAM bare to ganger på rad i kategorien "bybiler", men ligger også langt foran nærmeste konkurrent. Elegante Opel Cascada kommer på andre plass i kategorien "kabrioleter opptil 30 000 euro", langt foran gode konkurrenter. Opel Ampera får også mye oppmerksomhet: Den kommer på tredje plass av 17 elektriske biler.

Opel-nyheter – prisutdeling: Opels styreformann, Dr. Karl-Thomas Neumann takker publikum for Autotrophy 2013 – mellom sjefsredaktør Volker Koerdt og ordstyrer Judith Rakers.

"Det er et utrolig resultat at vi i år igjen mottar "Auto Trophy"-prisen", sier styreformann i Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann, fornøyd om suksessen i leserundersøkelsen i Auto Zeitung. "Det viser at våre nye modeller, og først og fremst Opel ADAM og Cascada, treffer publikum, og på denne måten kan vi oppfylle ønskene til våre førere. Vi vil fortsette på samme måte i fremtiden, uten kompromisser: Vi lager inspirerende biler med innovativ teknologi, til en rimelig pris."

Opel-nyheter – et vinnende smil: Sjefsredaktør Volker Koerdt (venstre) overrekker Autotrophy til Opels styreformann Dr. Karl-Thomas Neumann for Opel ADAM

Med 35,8 prosent av stemmene er Opel ADAM den klare vinneren blant de 22 konkurrentene i kategorien "bybiler". Den slår ikke bare konkurrentene VW Up og VW XL1 (med henholdsvis 19,6 og 9,2 prosent), men får et forsprang som er betydelig større enn i fjor. Opels individualiseringsmester har siden markedslanseringen i begynnelsen av året utviklet seg til en konstant blant de små livsstilsmodellene. Samtidig fikk ADAM det nest beste individuelle resultatet i årets "Auto Trophy".

 

Utseendet til den nye mellomstore kabrioleten, Opel Cascada, er like overbevisende. Leserne av Auto Zeitung rangerte den i kategorien for førsteklasses kabrioleter. Atletiske Cascada slo BMW i kampen om andre plass. Totalt 15 biler deltok i kategorien "kabrioleter opptil 30 000 euro".

 

Prisen for ADAM ble mottatt av Dr. Neumann i går kveld på Classic Remise i Düsseldorf. Rundt 300 inviterte gjester deltok på den offisielle "Auto Trophy"-gallaen.

 

Mer enn 100 000 av Auto Zeitungs lesere stemte i den 26. "Auto Trophy"-kåringen. Totalt 400 ulike modeller kunne vurderes i totalt 29 kategorier.