Opel | red dot Design Award - hjemmesiden

Den internasjonale designkonkurransen "red dot design award" er rettet mot alle som ønsker å skille seg ut gjennom sine forretningsaktiviteter knyttet til design.

Gå til hjemmesiden til red dot

Opel vinner Red Dot Award for kommunikasjonsdesign

23.okt.2013

  • Den innovative appen ADAM&YOU fikk den ettertraktede prisen Best av de beste.
Opel-nyheter – Annette Elberskirch, leder for digital markedskommunikasjon i Opel, feirer Red Dot Award med representanter fra Opels systempartnere RTT og Sevenval

Rüsselsheim.  Trendy Opel ADAM er individualiseringsmesteren blant stilige småbiler og er også en virkelig stjerne når det gjelder kommunikasjon. IntelliLink infotainmentsystem med Siri Eyes Free stemmestyring gjør ADAM til den best tilkoblede småbilen på markedet. Konfigurasjonsappen for iPad, kalt ADAM&YOU, er det perfekte tilbehøret til dette.

Juryen for Red Dot Award sier: "Opel ADAM-appen er fascinerende. Den går så langt det er mulig for et komparativt konfigurasjonsverktøy."

Appen er designet som et dataspill og er en imponerende opplevelse i 3D-visualisering av høy kvalitet, som gjør det mulig med en virtuell prøvekjøring og gir en direkte lenke til bygg din Opel-verktøyet på Internett. Det gjør det mulig for brukeren å oppleve bilen under konfigurasjonsprosessen på en helt ny og dynamisk måte. ADAM&YOU støttet markedsintroduksjonen av Opel ADAM i ca. 35 europeiske land. Juryen for Red Dot Design Award mente at det var perfekt implementert og fortjente derfor prisen.

Sosial app: Del din ADAM-konfigurasjon. ADAM&YOU kan lastes ned gratis fra iTunes Store

Den ansette designprisen gis også for design i kommunikasjon. I kategorien Mobil og app, fikk Opel og deres systempartnere RTT og Sevenval, prisen for best av de beste. En strålende fornøyd Annette Elberskirch mottok Red Dot Design Award på prisutdelingen i Berlin. Opels leder for digital markedsføringskommunikasjon var kjempeglad for utmerkelsen: "Opel står for moderne, intelligent kommunikasjon – i dialogen mellom merket og kundene, samt i tilkoblingsmulighetene mellom våre biler og den digitale verden. Så prisen for ADAM-appen er en hyggelig bekreftelse på dette og motiverer teamet vårt enda mer. Hos Opel er vi på rett spor til en økt kommunikativ fremtid i bilbransjen."

Opel ADAM-appen går så langt det er mulig for et komparativt konfigurasjonsverktøy.

Under forklaringen av deres avgjørelse sa juryen også: "Opel ADAM-appen er fascinerende. Den går så langt det er mulig for et komparativt konfigurasjonsverktøy. Kunden kan prøvekjøre modellen virtuelt ved å bruke iPad-en som ratt. Designen er absolutt overbevisende med sin tydelige utforming og klare appell."

 

Opels ADAM&YOU-app kan lastes ned gratis fra iTunes Store.