En liten bil med stor tilstedeværelse: Opel ADAM er stjernen i showet

18.sep.2013

  • Opels urbane suksess er vinneren av Autonis, lesernes valg-pris
Opel-nyheter – Autonis-vinner: Malcolm Ward, designansvarlig, med ADAM-prisen i hånden

Rüsselsheim. En 100 % overbevisende kåring: med 39,4 % av stemmene vinner Opel Adam kategorien "småbil" i Autonis, den prestisjetunge lesernes valg-prisen for magasinet auto motor und sport, kåringen om årets beste designinnovasjoner.

 

Rundt 18 000 lesere stemte i åtte kategorier og på totalt 104 modeller. Smarte ADAM fikk flest stemmer i alle kategorier og tok ledelsen, mer enn 18 prosentpoeng foran andreplassen.

Opel-nyheter – prisutdeling: Opels designer, Malcolm Ward, sammen med sjefsredaktørene i auto motor und sport, Jens Katemann (venstre) og Ralph Alex

Den klare seieren for ADAM er nok et bevis på den sammenhengen som ligger i Opels designfilosofi. Det flotte utseendet, den stilige kupeen og de nesten ubegrensede mulighetene for individualisering av denne urbane modellen, oppfyller ønskene til både lesere og Opel-kunder.

 

"Denne nye seieren til ADAM er en god bekreftelse for Opel", slår Dr. Karl-Thomas Neumann, styreformann i Adam Opel AG, fast. "Jeg er veldig glad for å kunne videresende lesernes gode omtale til våre ansatte, som har gjort suksessen til disse modellene mulig.