TREBARNSMOREN SYNNØVE BLE VINNEREN AV OPEL AMPERA.

14.sep.2012

-Jeg ble målløs!


Slik beskriver Synnøve Trannum følelsen da hun mottok beskjeden om at hun hadde vunnet en splitter ny Opel Ampera. Nå bytter trebarnsmoren ut sin gamle Corolla fra 1988.


Det var jubel i eneboligen på Tranby utenfor Drammen da telefonen nylig ringte en formiddag i september. Beskjeden om at Synnøve hadde stukket av med den gjeve premien, en splitter ny Ampera, i Opels store sommerkonkurranse «Prøv en Opel – vinn en Ampera», kom som en stor overraskelse på familien Trannum Torgersen.


Først trodde jeg nesten ikke på det. Jeg har aldri vunnet noe som helst. Og at jeg skulle ha vunnet en bil?Det virket nesten for godt til å være sant, forteller en strålende fornøyd og overveldet glad Synnøve Trannum (40).


Sammen med ektemannen, Olav, tok hun tidligere i sommer turen innom sin lokale Opel butikk, Automobil-Kompaniet i Drammen, for å testkjøre en Zafira.


- I utgangspunktet var det mannen min som skulle ha ny firmabil. Vi er opptatt av at barna skal sitte like bra som oss voksne og med tre barn i alderen 7-13 sier det seg selv at vi trenger litt plass. Da var nærmeste alternativet en syvseter, forteller Synnøve.

 

Bytter ut eldgammel Toyota
Hele familien på fem var med da bil skulle testes. Som de fleste andre barnefamilier bruker vi veldig mye tid i bil. Barna holder på med fotball, håndball, turn og mye annet. I tillegg pendler Olav fra Tranby til Oslo hver dag. Da må vi ha en bil alle trives med, sier Synnøve.


Hos Automobil-Kompaniet var det selger Terje Thorstensen som gjorde familien oppmerksom på sommerens heteste konkurranse.


- Olav sa til meg at vi fikk sette opp mitt navn på konkurransen. Akkurat som om jeg skulle ha noe mer flaks enn han, jeg som aldri har vunnet noe, ler Synnøve.


Men ektemannens spådommer skulle vise seg å bli riktige. Blant over 5 000 deltakere var det altså kona som stakk av med Ampera som også er kåret til Årets Bil i Norge og Europa i år. Til vanlig studerer Synøve siste året for å bli lærer og bruker selv en eldgammel Toyota Corolla fra 1988 til å frakte seg selv og innimellom barna rundt.
Jeg gleder meg til å skifte ut den gamle!Ikke bare skal det bli fantastisk med en god og moderne bil, men det beste er jo at det er en miljøvennlig! Selv om jeg nok ikke er en av de som kildesorterer mest, er absolutt dette en god motivasjon for å bli mer miljøvennlig, avslutter den glade vinneren.