LANSERING: NY OPEL KABRIOLET, NAVNET ER CASCADA

05.sep.2012

  • Høy kvalitet, stilig mykt tak
  • Elegant - 4,70 meter lang fire-seters kabriolet

Rüsselsheim. Nå er det offisielt: Den nye Opel kabriolet heter Cascada. Navnet kommer fra det spanske ordet for foss, og ender på den tradisjonelle bokstaven "a", typisk for Opel. Den formidler også en skjønnhet, friskhet og er en ren nytelse for kjøring med åpent tak.

 

Opel Cascada har vakre linjer og et stilig og moderne utseende. Den høye kvaliteten på det myke taket understreker bilens eleganse. Den er rettet mot kunder som elsker friheten du bare får i en kabriolet.

 

Med sine elegante 4,70 meter, er den nye, fire-seters Opel-modellen en utfordrer i kabrioletsegmentet. I den forstand er Cascada mer knyttet til de prestisjetunge og klassiske Opel kabrioletene fra femti-og sekstitallet, som "Kapitän" og "Rekord" variantene, enn til kompakte kabrioletmodeller fra de siste to tiårene.

Mange funksjoner og moderne teknologi understreker den høye standarden på håndverket i den nye Opel Cascada. Ved å trykke på en knapp, kan stofftaket åpnes raskt og problemfritt, selv mens bilen er i bevegelse i hastigheter opp til 50 km/t.

 

Cascada er den tredje nye modellen Opel introduserer i år, etter Mokka og ADAM.

 

Opel Cascada kommer for salg tidlig i 2013. Den vil imidlertid ikke bli vist i Paris på "Mondial de l'Automobile" show, der den nye Opel ADAM vil feire sin verdenspremiere.