NYE OPEL CASCADA:
EN SPORTY, GLAMORØS MELLANSTOR KABRIOLET.

17.okt.2012

• 4-seters mellomstor kabriolet, muskuløs og med tidløs eleganse
• Høykvalitets stofftak som kan åpnes i hastigheter opp til 50 km/t
• Enestående karosseristivhet kombinert med HiPerStrut forhjulsoppheng
• Bredt motorutvalg med ny generasjons direkte innsprøytet 1,6 liter turbo bensinmotor

 

Rüsselsheim. Cascada, Opel sin nye helårskabriolet kommer for salg tidlig i 2013, og er en elegant 4-seters kabriolet med høykvalitets stofftak. Med sin elegante lengde på 4,70 er Cascada en utfordrer i det mellomstore kabrioletsegmentet.

 

Cascada gir en flott kjøreopplevelse takket være det stive karosseriet, HiPerStrut forhjulsoppheng og FlexRide adaptivt understell. Føreren og passasjerene kan hengi seg til åpen himmel med taket nede. Ved å trykke på en knapp, kan taket åpnes raskt og problemfritt på 17 sekunder, selv i hastigheter opp til 50 km/t. Stofftaket er tilgjengelig i tre farger ved lansering. Disse kan kombineres med ti forskjellige lakkfarger.

Kupe med enestående komfort og funksjonalitet
Cascada-kupeen tilbyr en slående, skulpturell, men fortsatt sporty design fremhevet av presise, håndlagde detaljer.

Cascada har stor lagringsplass for en kabriolet. Flere nyttige, store oppbevaringsrom er plassert rundt føreren.

Overlegen karosseristivhet kombinert med enestående chassisteknologi


Karosseristivhet er et sentralt kriterium for kjøretøy med åpent tak, som har stor innvirkning på deres kjøreegenskaper, styrepresisjon, akustikk, sikkerhet og komfort. Det formidler en klar følelse av ekte kvalitet.

Understellet på Cascada er som standard det beste av Opel chassis-teknologi med HiPerStrut, som originalt var utviklet for Insignia OPC. HiPerStrut (High Performance Strut) skiller demping og styring, og gir høyest trekkraft og kurvekjøringspresisjon samt reduserer dreiemomentets påvirkning av styringen, og forbedret grep under alle kjøreforhold.

Ny generasjon direkte innsprøytet 1,6 liter turbo bensinmotor


Et bredt motorutvalg vil være tilgjengelig i Opel Cascada kabriolet. 1,4 turbobensin åpner porteføljen, kombinert med en manuell 6-trinns girkasse og er tilgjengelig i to versjoner på 88 kW/120 hk og 103 kW/140 hk, begge leverer opptil 220 Nm takket være en overboost-funksjon. På dieselsiden kommer 2,0 CDTI med 121 kW/165 hk med enten manuell eller automatisk 6-trinns girkasse. Denne motoren leverer opp til 380 Nm når overboost er aktiv.

Sofistikert teknologi og sikkerhetsfunksjoner


Cascadaen kombinerer en åpen kjøreopplevelse med det beste av Opel-teknologi. Dette inkluderer AFL + adaptive frontlys system med opptil 11 automatiske funksjoner, andre generasjons Opel Eye frontkamera med sine nye, utvidede funksjoner (forbedret gjenkjenning av trafikkskilt og filvarsling, ny avstandsindikasjon og frontkollisjonsvarsling), ryggekamera og en avansert parkeringsassistent som gjør parkeringen enklere, blindsonevarsel, ergonomiske forseter, oppvarmet ratt, og bakkestarthjelp.

Cascada kommer til Norge våren 2013. Pris er enda ikke fastsatt.