BERNT G. JESSEN ER ANSATT SOM NY ADMINISTRERENDE DIREKTØR I OPEL NORGE.

29.okt.2012

Kjeller. Bernt G. Jessen (51) er ansatt som ny administrerende direktør i Opel Norge. Jessen kommer fra stillingen som direktør for informasjon og forretningsutvikling i Motor Gruppen.


-Det er med glede jeg kan informere om at Bernt G. Jessen er ansatt som administrerende direktør i Opel Norge. Han er en dyktig leder med lang erfaring fra bilbransjen. Det er et stort pluss at han har arbeidet med alle sider av bilimport og gjennom dette også har bred kunnskap om forhandlerutvikling, sier Freddy De Mulder, direktør i Opel Europa og styreleder i Opel Norge.


Han vektlegger Jessens evne til å finne gode løsninger sammen med forhandlere, hans evne til å inspirere og ikke minst hans evne til å gjennomføre.

 

-Jeg er sikker på at Jessen er rett person for å iverksette de nødvendige tiltak for at vi skal nå våre ambisiøse målsetninger, sier De Mulder.

 

Bernt G. Jessen er i dag direktør i Motor Gruppen. Han har lang fartstid fra bilbransjen og har innehatt en rekke sentrale stillinger og styreverv innenfor konsernet, blant annet har han ledet Mitsubishi i 9 år Norge.

 

Jessen er utdannet diplom markedsøkonom.
- Opel har definitivt meget store muligheter i Norge. Det er stort potensiale i den norske organisasjonen og jeg ser frem til å stake ut en ny kurs sammen med medarbeidere og forhandlere. Opel har et fantastisk modell program. Opel Mokka er allerede godt mottatt både av pressen og forhandlere. Jeg gleder meg til å ta fatt på de nye utfordringene sammen med resten av organisasjonen i Opel Norge , sier Bernt G. Jessen.

 

Jessen tiltrer stillingen 15. november.