ERIK&KRISS OG OPEL MOKKA - KLARE FOR NORSKE VEIER.

08.nov.2012

Opels nye SUV, Opel Mokka, lanseres nå på det norske markedet, og skal frontes av Erik&Kriss.

 

Singelaktuelle Erik&Kriss har inngått et spennende samarbeid med Opel. Artistene skal fronte Opels splitter nye SUV, som slippes på det norske markedet neste uke.

 

Med nytt album på trappene og en mer voksen og elegant look, oser gutta av energi og friskhet – akkurat som nye Opel Mokka.

 

- Vi er veldig stolte over å ha med Opel på laget, og ser frem til å legge ut på veien sammen, sier Erik Mortvedt fra Erik&Kriss.

 

Aktiviteter for publikum
I tillegg til aktiviteter rundt lanseringen av Opel Mokka, vil samarbeidet by på flere overraskelser for publikum og fans. Utover høsten og vinteren vil det blant annet slippes konkurranser hvor heldige vinnere kan stikke av med billetter til konserter og eksklusive møter med artistene. I 2013 vil Erik&Kriss nok en gang legge ut på veien for å spille konserter, denne gangen med Opel som en aktiv samarbeidspartner.

 

- Samarbeidet er den perfekte match, sier Opels PR- og informasjonssjef Helene A. Formo, om valget av Mokka-ambassadørene Erik&Kriss.

 

Nye veier for Opel
Mokka er prøvekjørt av noen av Norges mest erfarne motorjournalister og har fått strålende omtale. SUVen kombinerer attraktivt design med innovativ teknologi og avanserte sikkerhetssystemer som gir topp kvalitet og god kjørekomfort. Med sitt røffe, men likevel elegante ytre, utstråler Opel Mokka friskhet og energi.

 

- Det handler om et helt nytt segment for Opel. Mokka er bilen for dem som tør å utforske nye veier og som har en aktiv og sporty livsstil, samtidig som de setter design og avansert teknologi høyt på kravlisten. Akkurat som med Erik&Kriss vet vi at det handler om kvalitet fra innerst til ytterst, og vi er overbevist om at de er riktige profiler for vår nye satsning, avslutter Formo.

 

Opel Mokka lanseres i Norge til uken.