TONE DAMLI KLAR FOR ÅRETS ZERO RALLY - SØKER ETTER KARTLESER.

04.mai.2012

OSLO, 4. mai, 2012: I kjent stil deltar noen av Norges mest omtalte personer i årets store miljøeventyr, Rally Zero. Årets løype går langs Green Highway, verdens lengste elbilvei, som går mellom Sundsvall, Østersund og Trondheim. Det er fjerde gang rallyet blir arrangert, og i år stiller blant annet Tone Damli til start. Hun skal delta på de første etappene med en Opel Ampera, som hun er ambassadør for og søker nå etter kartleser for å sikre seg den gjeve seieren.


– Jeg har aldri kjørt rally før, så jeg er veldig spent på hvordan det er. Det skal bli utrolig gøy å kjøre fort og mot andre med Amperaen. Jeg har allerede har kjørt Ampera en stund, så jeg har blitt godt kjent med bilen. Jeg tror derfor at vi er et veldig godt team, og kommer til å kjøre fort og smidig på veiene, lover popdronningen.


For å sikre seg seieren, søker derfor Tone etter egen kartleser. Konkurransen om å bli sangstjernens personlige kartleser går av stabelen på Opel Norges Facebook-sider og vinneren kåres i god tid før startskuddet går 14. juni.


Men hun får knallhard konkurranse. Rallyproffen Mads Østberg har annonsert at han stiller for tredje år på rad, og flere norske og svenske rally-profiler vil også stille til start i Trondheim.

 

– Jeg gleder meg veldig til løpet! Elbil er framtiden, og jeg er veldig stolt av å få muligheten til å være med å fronte elbiler sammen med NAF, sier Mads Østberg.


– Selv om Zero Rally er åpent for amatører, er det i aller høyeste grad et profesjonelt rally for utslippsfrie biler i regi av de norske og svenske bilsportforbundene. Både hydrogenbiler, biobiler og elbiler vil delta, og det er fremdeles mulig å melde seg på, sier Gøril Andreassen, leder i transportavdelingen i miljøstiftelsen ZERO, som står bak rallyet sammen med Green Highway.