PETER NIKELL SLUTTER SOM ADMINISTRERENDE DIREKTØR I OPEL NORGE.

12.jun.2012

Kjeller. Peter Nikell (43) slutter som administrerende direktør i Opel Norge og går til en nyopprettet stilling innen Opel i Europa.

 

-Jeg har hatt en veldig spennende periode i Opel Norge, men kunne ikke la denne muligheten gå fra meg. Min kontrakt her var tidsbegrenset og vi har i den tiden gjort viktige gjennombrudd i snuoperasjonen vi begynte i 2010. Dette gjelder spesielt innen innfasingen av ny teknologi og avgiftsendring, men det er fortsatt mye som gjenstår. Opel Norge og min etterfølger kommer til å få spennende utfordringer i arbeidet for å posisjonere Opels merkevare for videre vekst, sier Nikell.

 

Nikell fortsetter som administrerende direktør frem til han starter i sin nye stilling ved Opels hovedkontor utenfor Frankfurt 1. september.

Peter Nikell
Peter Nikell

-Peter Nikell har gjort en meget god jobb i Opel Norge. Vi er i en spennende fase og er nå i gang med å finne hans etterfølger som skal bygge videre på den plattformen Peter har utviklet, sier Freddy De Mulder, Opels salgssjef i Europa.

 

Nikell overtok som administrerende direktør i oktober 2010. Han har 17 års fartstid fra ulike lederstillinger i General Motors systemet og har vært utplassert i en rekke land rundt om i verden i løpet av sin karriere.