SONDRE VANT KONKURRANSEN - BLIR TONE DAMLIS KARTLESER I ZERO.

05.jun.2012

Det ble Sondre Elvig fra Langesund utenfor Porsgrunn som dro det lengste strået i kampen om å bli Tone Damlis kartleser i årets største rallyløp, Zero Rally. Sammen skal Sondre og Tone sørge for å kjøre Årets Bil, Ampera, til seier på første etappe. Navnet blir Green Team!

 

- Jeg gleder meg! Slik reagerte Sondre Elvig fra Langesund i Telemark da han tirsdag fikk beskjed om at det er han som stakk av med den gjeve seieren om å bli Tone Damli og Opels kartleser i årets grønneste miljøløp, Zero Rally. Sammen med sangstrupen skal han kjøre elhybriden Ampera i første etappe av rallyløpet. Hans forslag om temanavn, Green Team, gikk helt til topps i konkurransen som har gått av stabelen på Opel Norges Facebook-sider.

 

- Jeg ville at navnet skulle være enkelt. Og at det skulle ha noe med miljø å gjøre. Jeg har aldri kjørt rally før, men er veldig interessert i miljø og bil, sier 35-åringen som nå lader opp til neste ukes eventyr.

 

Til daglig arbeider ingeniøren i Porsgrunnsfirmaet Norsk Tre.

- Jeg gleder meg veldig!
Dette blir gøy og et skikkelig krydder i hverdagen. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at Tone og jeg skal vinne første etappe, lover Telemarkingen.

 

Men konkurransen blir knallhard. Både rallyproffen Mads Østberg og andre profilerte kjendiser stiller i løpet. Etter at første etappe er over er det magasinet FHM som skal sørge for seier til Ampera.