OPEL COMBO TILGJENGELIG FRA NESTE UKE!

Opel Norge lanserer nå vår nye og spennende varebil Combo. Tredje generasjon av Opel Combo setter standarder i klassen for varebil med sine smarte løsninger og lekre design.

16.feb.2012

Nye Opel Combo

Opel Norge lanserer nå vår nye og spennende varebil Combo. Tredje generasjon av Opel Combo setter standarder i klassen for varebil med sine smarte løsninger og lekre design. Den er som kjent basert på Doblo varebil (kåret til Van of The Year i 2011) fra Opels samarbeidspartner Fiat, og vil forsterke Opels økende tilstedeværelse i nyttekjøretøysegmentet. Den er teknisk avansert, usedvanlig økonomisk og gir maksimal nytte. I Norge vil vi tilby den i ulike varianter; 1,3 CDTi med 90 hk, 1,6 CDTi med 105 hk og 2,0 med 135 hk. Alle med start/stop teknologi.


Nye Opel Combo leveres i to lengder og to høyder.
Med et bagasjevolum opp til 4600 liter og nyttelast opp til ett tonn er nye Combo best i klassen på plass. Med omfattende utstyrspakke er det en av markedets beste biler for å lette arbeidsdagen. Opel har produsert Combolinjen siden 1985 og har mottatt en rekke utmerkelser og priser. Alle Opels nyttekjøretøy med manuelt gir har nå også ESP som standard.

 

Til uken får vi Combo i garasjen på Kjeller. Ta kontakt med Jens Smedstad for prøvekjøring.

Jens.smedstad@opel.com eller telefon 930 90 424.


Klikk her for prisliste til nye Opel Combo