MOKKA PRISKLAR

14.aug.2012

  • Den første modellen fra en tysk produsent i kompakt SUV-segmentet
  • Frisk og sporty design med typisk Opel kvalitet
  • For- eller firehjulsdrift, sekstrinns manuell girkasse eller automatgir
  • To bensinmotorer og en dieselmotor, utstyrt med drivstoffsparende start/stopp teknologi 

 

Om kort tid ruller Opels første SUV, Mokka, inn på norske veier. Med sitt sporty design og fullspekket utstyrspakke, representerer Mokka et nytt segment for Opel. Prislappen starter på kroner 239 000,-.

 

Som alle Opels modeller kombinerer den innovativ teknologi, smart design og flotte løsninger. Mokka er skreddersydd for en aktiv livsstil og leveres både med for- og firehjulstrekk. Fem personer kan nyte en komfortabel høy sittestilling med god oversikt. Mokka har inntil 1 372 liter lasteplass og totalt 19 oppbevaringssteder.

 

Den kommer med et bredt utvalg av diesel og bensinmotorer. Alle manuelle girkasser er utstyrt med drivstoffbesparende Opel start / stopp system. Bensintilbudet består av en 1,6 liter med 115 hk, samt en 1,4 liter med 140 hk. Det vil også være en dieselmotor med 130 hk.

 

Mye standardutstyr
Standardfunksjoner som forbedrer kjøreopplevelsen kommer på alle Mokka modellene. Blant annet elektronisk stabilitetskontroll (ESC), Traction Control (TC), Hill Start Assist (HSA) og Hill Descent Control (HDC) systemer - som bedrer kjørekomforten og sikkerheten i bakker.

 

Ny teknologi som Advanced Adaptive Forward Lightning (AFL+), som øker kjøresikkerheten og den nye generasjonen Opel Eye frontkamera er også tilgjengelig. Dette gir sjåføren tilgang på en rekke funksjoner, blant annet varsling når du kommer ut av filen (LDW), kollisjonsvarsling (FCA) og andre generasjons teknologi for gjenkjenning av trafikkskilt.

 

I tillegg til god lasteplass tilbyr Mokka det fullt integrerte Flex-Fix sykkelstativet, som er eksklusivt for Opel.

 

Opel Mokka vil være tilgjengelig hos Opel-forhandlerne i oktober 2012.