TONE DAMLI ER OPELS NYE MILJØAMBASSADØR.

15.sep.2011

Drømmen er å kjøre en fin elbil!

Tone Damli har båret på en grønn drøm i mange år. Men når kalenderen er proppfull med konserter land og strand rundt - vel da har det måtte blitt med drømmen. For mens tradisjonelle elbiler har en begrensning i antall kilometer før de må lades, kjører Opel Ampera deg så langt du vil. For med Opels Amperas nye teknologi, elbil med utvidet rekkevidde, trenger hverken Tone eller de andre Ampera sjåførene å bekymre seg for at bilen plutselig skal gå tom for strøm. For når batteriet er tomt etter 40-80 kilometer, kan hun fortsette kjøreturen. Uten bekymringer.


Fra i dag er Tone Opels egen miljøambassadør. Hun skal fronte vår grønne linje - og først og fremst skal gjøre det med vår splitter nye elbil, Opel Ampera.
Jeg har alltid hatt lyst til å kjøre elbil, og da jeg så Ampera var jeg solgt, sier Tone.


For 23-åringen elsker å kjøre bil. Aller helst går ferden hjem til Sogndal.
- Nå kan jeg kjøre hjem til mor og far uten å være bekymret for å gå tom for strøm. Det gjør denne bilen maksimal for meg, sier hun. I tillegg er Tone opptatt av linjer og design. Amperaen’s stilfulle og innovative design var derfor en av grunnene til at hun falt for denne elbilen.

I hverdagen kommer Tone først og fremst til å kjøre på ren eldrift. Og dermed med god samvittighet. Bilens batteri holder til en kjøretur på mellom 40-80 kilometer og kan lades på ca tre timer. Dermed kjører hun grønt 80% av tiden. Men skal hun på lengre turer sørger en bensinmotor for at hun kan kjøre inntil 500 kilometer før hun trenger å fylle.


- Vi kan vanskelig se for oss en som kan representere Opels miljøprofil bedre enn Tone. Hun er naturlig, sporty og fresh og ikke minst opptatt av å ta vare på miljøet. Hun har mange og reflekterte meninger om hva hver og en av oss kan gjøre for å bidra til at miljøet kan bli langt bedre enn det er i dag. At hun er en av våre største og mest populære artister gjør at hun er en mange lytter til, sier Opels informasjonssjef Hélène A. Formo.