OPEL MAGAZINE SOM DIGITALT "OPEL iMAG", NÅ PÅ iPAD.

06.mar.2011

  • Nyhet: interaktivt elektronisk format av kundeblad vil gjøre den mobile livsstilen enda bedre
  • Gratis: Opel iMag kan lastes ned fra Tunes Store

Etter Opel FlexApp for iPhone introduserer selskapet nå iPad-versjonen av Opel Magazine, Opel iMag. Bilfabrikantens kundeblad har en mengde interaktive elementer i den digitale presentasjonen på det trendy lesebrettet som gjør artiklene mer levende og engasjerer brukeren. Mer bilde- og videomateriale, for eksempel i "bak kamera"-format, gir bladet et rikere innhold. Praktiske applikasjoner som søk etter en forhandler eller bestilling av prøvetur, så vel som tilkobling til Twitter og Facebook, er inkludert. Brukeren kan også stille spørsmål om Ampera, den elektriske bilen med utvidet rekkevidde, i denne utgaven. Akkurat som med en iPhone kan brukerne bla gjennom tekster med berøringsfunksjonen eller forstørre bilder og grafikk. Opel iMag utgis hvert kvartal parallelt med papirutgaven og kan lastes ned gratis fra iTunes Store.

Den første utgaven blir utgitt til starten av turneen til Opel-merkets ambassadør, Katie Melua, 9. mars. I 48 timer vil lesere av Opel iMag da kunne få hennes nye låt, "Walk Lightly on the World", gratis. Alle turnédatoer og spillesteder står i Opel iMag og er markert som Hotspots på Google Maps.


"Opel iMag gir leserne merverdi. Vi engasjerer dem interaktivt med bladet. Fremtiden tilhører i større og større grad digitale medier, og Opel er en trendsetter også på dette området", sier Alain Visser, visepresident for salg, markedsføring og ettermarked i Europa hos Adam Opel AG.

Gjør bladinnholdet levende

I neste utgave, når "Urbant hagearbeid" er tema, har iPad-brukere en fordel over leserne av papirutgaven: De har tilgang til hager som er eksempler på denne bytrenden, via en Hotspot-knapp i Google Maps, og kan la blomster og gress blomstre og gro på skjermen ved hjelp av berøringsfunksjonen. Graffiti-appen som følger med artikkelen om den nye Corsa i Opel iMag, er like underholdende. Brukerne kan gi Opel Corsa ny design og publisere den på Facebook eller sende den via e-post. Fremtidige utgaver vil også ha lignende interaktive elementer.