KNUT FRA BODØ VANT OPELS STORE KONKURRANSE.

22.mar.2011

Rundt 6000 ivrige Opelentusiaster deltok i Opels landsomfattende konkurranse om å vinne en splitter ny Astra Sports Tourer. Knut Leithe fra Bodø ble den lykkelige vinneren og kan innkassere sin firehjulte premie til en verdi av 250 000 kroner.


- Jeg har aldri vunnet noen stor premie tidligere. Kun smågevinster i Lotto, så dette var virkelig en stor overraskelse, jublet 61-åringen.

Det var stor stemning da Bødøværingen ble utropt som vinner av konkurransen” Prøv en Opel, Vinn en Astra Sports Tourer” tirsdag ettermiddag under P4s vinterlyd arrangement i Stavanger. Det var en rørt og lykkelig vinner som mottok den flotte premien.


- Jeg hadde lest om konkurransen i lokalavisen min og fikk lyst til å prøvekjøre bilen. Jeg synes det var en fin bil og hadde en flott kjøreopplevelse. Jeg vurderte faktisk å signere en kontrakt der og da – men valgt å vente litt, smiler han.


I dag er han glad han valgte å kjenne på magefølelsen.
- Her står jeg nå med en bilnøkkel i hånden og det føles nesten uvirkelig, sier han.


Sammen med omlag 6000 andre håpefulle hadde han tatt turen innom sin lokale Opel forhandler og deltatt i den spennende konkurransen.

For Knut er ikke Opel noe nytt bekjentskap. I garasjen har han allerede en Opel Vectra som med sine 11 år snart er moden for å byttes. Han ser frem til å sette seg inn i den nye Opel Astra Sport Tourer som han snart kan hente hos sin lokale Opel forhandler: O. P. Fure.

Men først har 61-åringen andre planer. I disse dager blir han nemlig bestefar for andre gang. Snakk om dobbelt lykke!


Også administrerende direktør i Opel Norge, Peter Nikell, gratulerer Leithe med sin nyervervede bil.
- Vi har et fantastisk modellutvalg. Derfor er jeg heller ikke overrasket over den store deltakelsen i konkurransen, sier Nikell.


Allerede 1. april er det nok en ny sjanse til å vinne en bil. Da sparkes det i gang en ny konkurranse hvor du kan vinne en bil, denne gangen nye Opel Corsa.