OPEL PRESENTERER KATIE MELUAS KONSERTTURNÉ I EUROPA.

Sanger og Opel-ambassadør Katie Melua starter sin konsertturné i Europa i Dresden i morgen. I løpet av turneen, som er oppkalt etter Katies nyeste album, "The House", besøker artisten 50 byer i Europa.

07.mar.2011

  • Gratis nedlasting av "Walk Lightly On The World" fra Opels nettsted
  • Den elektriske bilen Opel Ampera følger med sangeren på Europa-turneen

Sanger og Opel-ambassadør Katie Melua starter sin konsertturné i Europa i Dresden i morgen. I løpet av turneen, som er oppkalt etter Katies nyeste album, "The House", besøker artisten 50 byer i Europa. De ni konsertstedene i Tyskland er Berlin (28. mars), Hamburg (4. april), München (11. og 12. juni) og Freiburg (21. juni).


Ved turens kick-off tilbyr Opel låten "Walk Lightly On The World" som gratis nedlasting til Katie Melua-fans. MP3-filen kan lastes ned fra onsdag 9. mars kl. 10 (CET) til fredag 11. mars kl. 10 (CET) fra Opel-ampera.de og Opel.de. Fans kan også få sangen gratis via den interaktive iPad-versjonen av Opel Magazine, Opel iMag, i iTunes Store.

En gnistrende kombinasjon: Opel Ampera og Katie Melua live

Den serieproduserte versjonen av Opel Ampera som akkurat hadde verdenspremiere på Genève-utstillingen, følger med Katie Melua på turneen. Konsertgjengere kan se frem til en spennende opplevelse før konserten – de vil kunne se den revolusjonerende elektriske bilen med utvidet rekkevidde, som gjør det unødvendig å bekymre seg om rekkevidden, på nært hold. Opel har også flere overraskelser på lager, som en DVD og muligheten for å laste ned bilder av begge kveldens stjerner via Bluetooth. Og ved Facebook-standen kan også Katie Melua-fans sende en live-video fra konserten til vennene sine.


"Katie Melua er en utrolig artist. Hun passer til merket vårt og gir det et ansikt. Vi tilbyr hennes fans ekte merverdi med våre spesielle aktiviteter under konsertene hennes", sier Alain Visser, visepresident for salg, markedsføring og ettermarked hos Opel. "Vi står for verdier som nyskaping, dynamikk, miljøbevissthet og sosialt ansvar – verdier som Katie Melua representerer på en troverdig og autentisk måte."

"Jeg liker hvordan Opel håndterer emner som miljøvern og bærekraftighet, samtidig som de formidler følelser og livsappetitt. Jeg har allerede hatt en mulighet til å kjøre den serieproduserte versjonen av Ampera, og den imponerte meg virkelig", sier sangeren.


Katie Melua er en anerkjent talskvinne for miljøvern og veldedighetsarrangementer over hele verden, og har med sin unike og lettgjenkjennelige stil plassert seg selv blant verdens internasjonale musikkstjerner. Hun har allerede vunnet en imponerende samling priser i løpet av sin relativt unge karriere. Disse omfatter "Echo" (nykommeren med mest suksess internasjonalt) og "DVD Champion" (i kategorien pris til musikkartist), begge i 2005, den nederlandske "Edison Award" i 2006 (beste internasjonale sanger), World Music Award i 2006 (den britiske sangerinnen med mest suksess på verdensbasis), "Golden Camera" (beste internasjonale musiker) og enda en "Echo" (beste internasjonale rock/pop-artist), begge i 2007.


Katie Meluas konsertturné* "The House" 2011 (Tyskland)


9. mars    Dresden – Messe Dresden, Halle 1

28. mars  Berlin – o2 World

30. mars  Nürnberg – Arena Nürnberger Versicherung

1. april    Køln – Lanxess Arena

2. april    Mannheim – SAP Arena

4. april    Hamburg – o2 World

5. april    Braunschweig – Volkswagen Halle

11. juni   München – Philharmonie

12. juni    München – Philharmonie

21. jun    Freiburg – Rothaus Arena


* Alle turnédatoer under: http://www.katiemelua.com/