FRA I DAG: OPEL NORGE AS.

05.jan.2011

  • Opel-importen i Norge skjer fra i dag gjennom Opel Norge AS.
  • Et ledd i styrkingen av Opels markedsposisjon i Norge
  • Hele staben i tidligere General Motors Norge AS blir med videre og styrkes.


Så er det offisielt: navnet på Opel-importøren i Norge er fra i dag Opel Norge AS.


– Det skal ikke være tvil om at det er tette bånd og direkte kommunikasjon mellom Opel-fabrikken i Tyskland og kundene våre i Norge, sier administrerende direktør i Opel Norge AS, Peter Nikell. – Vi er i ferd med å bygge opp en sterk organisasjon for ytterligere å styrke vår evne til å betjene Opel-eiere og Opel-forhandlere, og sørge for at alle signaler fra marked og distributører når de rette personene ved fabrikken. Nå har vi direkte kontakt, smiler Nikell, etter at den felles nordiske organisasjonen ble avviklet i høst.


Opels produkter har vist fin salgsutvikling på slutten av 2010, spesielt Opel Astra som nå også finnes som etterlengtet stasjonsvogn. Opel Norge venter at den skal bidra sterkt til å øke merkets markedsandel i Norge i 2011, året som Opel Norge har utpekt til sitt år.


Opels modellprogram dekker spekteret av personbiler fra minste Corsa, via Astra, flerbruksbilen Meriva og store Insignia til SUV-en Antara, alle i en rekke utgaver og versjoner. På slutten av 2011 lanseres Opels elektriske bil med s.k. rekkeviddeforlenger, Opel Ampera, i Europa. Dessuten har Opel et bredt varebilutvalg basert på tre størrelsesklasser, Combo, Vivaro og Movano som kom i ny versjon nylig.