Opel Nyheter - Opel Norge
Opel Nyheter - Opel Norge

Fem stjerner til Opel Crossland X

  • 08.nov.2017

Da Euro NCAP i dag offentliggjorde de siste testresultatene sine, ble det klart at Opels nye crossover i B-segmentet, Crossland X, får toppscore med fem stjerner.

Les artikkel
Opel Nyheter - Ampera-e

Opel Ampera-e: - De første tre av flere tusen

  • 22.mai.2017

Hva er vel en bedre start på nasjonaldagen enn å få overlevert en helt ny Opel Ampera-e, som de første i Europa.

Les artikkel

OPEL GRANDLAND X: Tøff utfordrer i kompaktklassen

  • 20.apr.2017

Opels modelloffensiv i 2017 er den største noen gang, og med Grandland X kompletterer Opel modellprogrammet med en familievennlig SUV lastet med moderne teknologi. Her er de første bildene av nykommeren.

Les artikkel

Opel Insignia Country Tourer: Velg din egen vei

  • 05.apr.2017

Salget er allerede godt i gang for nye Opel Insignia Grand Sport og Sports Tourer, som begge fikk sin debut under den store internasjonale bilutstillingen i Genève i mars.

Les artikkel

Nye Opel Insignia: Fullt utstyrt for 334.900 kroner

  • 21.mar.2017

Nye Opel Insignia tar ett steg opp når den kommer til Norge senere i år. Med kombinasjonen av lekkert design, mer plass, sportsligere kjøreegenskaper og ny teknologi – er den et smart alternativ til premiumkonkurrentene.

Les artikkel

Opel Ampera-e: Over 3700 har bestilt neste generasjon elbil

  • 14.feb.2017

Interessen for nye Opel Ampera-e har vært svært stor, helt fra før bilen debuterte på Paris-utstillingen i oktober 2016.

Les artikkel

Større og mer sportslig: Nye Insignia Sports Tourer

  • 06.feb.2017

Opel Insignia Sports Tourer presenteres i Genève på den internasjonale bilutstillingen i begynnelsen av mars. Den kombinerer langt mer plass med sportslige kjøreegenskaper, det siste innenfor teknologi og et design som følger opp de lekre linjene til femdørs-coupeen Grand Sport.

 

Les artikkel
Opel Crossland X

OPEL CROSSLAND X: Tøff i byen – smart på landet

  • 18.jan.2017

Skarp og kompakt utvendig kombinert med god plass og fleksible løsninger innvendig. Legg til to-farget lakk og et utseende som kombinerer en tøff SUV med en smart bybil – da får du nye Opel Crossland X.

Les artikkel