Opel Innovation – Lidenskap for innovasjon
Opplev Opel | HMI og infotainment

HMI og infotainment

Avansert teknologi som arbeider sammen med og for deg, er tydelig, lett tilgjengelig og brukervennlig.

Bil møter smarttelefon
Lidenskap for innovasjon – Opel-design

Design

Alle tjener på det når form og funksjon er i perfekt kombinasjon. Finn ut hvordan vi gjør det.

Utforsk Opels designspråk
Lidenskap for innovasjon – bærekraftig mobilitet

Bærekraftig mobilitet

Teknologi som beskytter miljøet og sparer drivstoff.

Hvordan kan vi redusere ditt fotavtrykk?

LIDENSKAP FOR INNOVASJON.

Fordi vi alle ønsker et bedre liv. Hver dag fokuserer vi på å gjøre reisen mer effektiv, behagelig og hyggelig på alle måter. Vi legger all vår teknologiske ekspertise i å lage rimelig teknologi for optimalisert sikkerhet og høyere ytelse. Vi finner allsidige løsninger til dine behov i den daglige kjøringen og gjør dem attraktive og spennende.

Enlarge

Komfort og bekvemmelighet

Vi sparer ikke på kreftene når det gjelder å gjøre vår daglige mobilitet enklere og mer komfortabel.. Vi lanserer en helt ny måte å henglse bakdørenene på. Resulatet er en lettere adkomst til kupeen i Meriva. Setekomforten er også blant den beste i dette segmentet.


Enlarge

Sikkerhet

Aktiv og passiv, interiør og eksteriør, natt og dag, sjåfør og fotgjenger. Uansett hvordan du ser på det, er vi forpliktet til utviklingen av teknologi som øker sikkerheten for deg, passasjerene dine og verden rundt deg.


Enlarge

Kjøredynamikk

Bilkjøring er en glede. Det er vår overbevisning. Og vi finner stadig nye måter å sørge for at du nyter hver eneste kilometer på veien – du er trygg bak rattet og har kontroll over bilen til enhver tid, uansett veiforhold.


Enlarge

Banebrytende teknologi

Når du ser etter nye mobilitetskonsepter, vil du ikke oppleve at vi lener oss tilbake og venter for å se hvilken vei vinden vil blåse. Vi følger ikke trender, vi skaper dem. Det er åpenbart at vi går i spissen med nye biler, som Europas første elbil som du kan kjøre uten å måtte inngå kompromisser – Opel Ampera – eller HydroGen4 hydrogenbrenselcellebil med null utslipp.


Opel Innovation – milepæler

Milepæler

Opel har vært en pioner helt fra starten av. Men det som gjør oss spesielle er ikke bare oppfinnsomhet, men måten vi har gjort våre innovasjoner tilgjengelig for alle.